2777
2789
عنوان

دهک بندی یارانه یارانه

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 38 پست
چیزی بنامتون نیست یا گردش حساب بالا باشه

به چیزی به نام بودن نیست 

من دوستم متور و ماشین تیبا دارن

خونه هم دارن به نامشون

ولی یارانه 400 میگیرن

یعنی دهک 1تا 3هستن

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما برج ۱۱ ۷ بودیم بعد دیدم عید شده ۳ همینجوری 😐💔

خوبه ک چرا ناراحتی 😁

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

به چیزی به نام بودن نیست من دوستم متور و ماشین تیبا دارنخونه هم دارن به نامشونولی یارانه 400 میگیرنی ...

اره واقعا پس رو چی حساب میکنن احمقا دقیقا ماهم خالم ۲ تا خونه و ویلا داره با ماشین خارجی

خب قطعا کسی ک مستاجره و ماشین نداره هزینه های زندگیش بیشتره تااونا ک

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

از کجا معلومه دهک چندم هستیم

سایت حمایت 

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
وای نه😬 بالاخره ما یارانه رو نیاز داریم حالا کالابرگ بخوره تو سرشون

خب همه نیاز دارن از شما نیازمندتر هست ولی خیلیام ب ناحق حذف شدن معلوم نیست احمقا بر چ اساسه

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اره واقعا پس رو چی حساب میکنن احمقا دقیقا ماهم خالم ۲ تا خونه و ویلا داره با ماشین خارجیخب قطعا کسی ...

ماهم نه خونه داریم نه ماشین

دهک چهار هستیم

دوستم همه چی داره دهک 2یا3هست

گردش حساب همسرشم بالاست خیلی

دوتا خونه و چهارتا ماشین هست، بیشترش مال مردمه نمیدونم اگه به نام خودشون کنم، دهک مون تغییر میکنه یا ...

گفتی با حقوق کارگری شوهرم 

ناراحت شدم برات خب عزیزم شما ماشاالله وضع مالی تون خوبه 

یارانه و کالابرگ برای اونایی هست که وضع مالی ضعیفی دارن به نون شب شون محتاج هستن 

خب همه نیاز دارن از شما نیازمندتر هست ولی خیلیام ب ناحق حذف شدن معلوم نیست احمقا بر چ اساسه

از خودمون یه خونه و یه ماشین داریم با یه حقوق کارگری

یه خونه و سه تا ماشین هست مال اطرافیان، بلای جون ما شده

اللهم الرزقنی کربلا