2777
2789
عنوان

دهک بندی یارانه یارانه

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 38 پست
ماهم نه خونه داریم نه ماشیندهک چهار هستیمدوستم همه چی داره دهک 2یا3هستگردش حساب همسرشم بالاست خیلی

میدونم بابا کاش روش کارشونو شفاف بگن چیه

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
از خودمون یه خونه و یه ماشین داریم با یه حقوق کارگرییه خونه و سه تا ماشین هست مال اطرافیان، بلای جون ...

بزن به نام خودشون

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میدونم بابا کاش روش کارشونو شفاف بگن چیه

واقعا نمیدونم بر چه اساسیه

تنها چیز درستش همین کمیته بهزیستی هاست که دهک یک تا 3 هستن

بقیه انگار علکیه یا دسته بندی درستی نداره

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید
میشه لطفا راهنمایی کنید چطوری انجام بدم مراحلش

با شماره همسراه سرپرست یارانه بگیر برین سایت حمایت

بخواین وارد بشین یک کد به شماره موبایل سرپرست پیامک میشه

وارد سایت میشین و قسمت مشاهده اعضا داره و دهک بندی

میتونید دهکتون رو ببینید من حتی سال گذشته رفتم قسمت های دیگش

کل گردش حساب سالیانه رو هم زده بود پولی که به حساب ها اومده و رفته

حتی پولی که ازین حساب خودمون به حساب دیگمون منتقل کردیم

بیشتر ببینید
ممنونم عزیزم فدات خیلی لطف کردی ار توضیح خوب و کاملت ..

🌷🌷

بیشتر ببینید
واقعا نمیدونم بر چه اساسیهتنها چیز درستش همین کمیته بهزیستی هاست که دهک یک تا 3 هستنبقیه انگار علکیه ...

دقیقا

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید