2777
2789
عنوان

خیلی مردنی شدم جدیدا 😐💔

100 بازدید | 2 پست

قبلا هم سر کار میرفتم هم آشپزی میکردم هم ۹۰ درصد کارهای خونه با خودم بود اصلا خسته نمی‌شدم تازه وقت اضافه هم میاوردم ولی الان چند روزه تو خونم کار خاصی هم نمیکنم الان دو شبه فقط یه شام درست کردم که اونم وسطش شدید خسته شدم بعد شام رفتم خوابیدم تا فردا ظهرش حتی حوصله حموم رفتنم ندارم چرا آخه 😖

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
منم دوتا کار میکنم مثل خر خسته میشم گوه تو این زندگی

آخ گفتی 🤦

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.