2777
2789

امروز ب اجبار رفتم خونه داییم پسرش بوده بچهاشو اورده بالا ، بعد یخرده ازون جایی ک بچه دوست دارم بهش لبخن زدمو اینا، اومده میگه بچه من سمت هرکسی نمیره 

منم میدونم چون مذهبین این مدلی رفتار میکنن و انقدر یبس کردن خودشونو ، ولی حالم بیشتر ازش بهم خورد! منم مامانم مذهبیه مثل خودشون ولی تاحالا یبار سر کسی که یخرده فرق داره باهاشون ، رفتار سم نشون نداده

+خدایاشکرت🤍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بچش سمتت اومده؟اگر اومده به نظرم حرف بدی نزده یکجورایی تعریفت داده

نه ،داشتم لبخند میزدمو میگفتم عزیزم چه خوشگلی و .... بعد یهو دید دارم به بچش میگم اومد اینو گفت، فقطم چون من مانتوییم اونا چادری !🤣🤣🤣میترسه بچش حجاب استایل بشه

+خدایاشکرت🤍

عزیزم لطفا پیامتو از ناپیکم پاک کن

میخوام حذف کنم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیشتر ببینید