2777
2789
عنوان

رفتم دادخواست طلاق توافقی دادم شوهرم خودشو زده مریضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 90 پست
همینم میشه.این الان داغه نمیفهمه داره چیو وکیو از دست میده بعد که از داغی افتاد میفهمه هیچکس بهتر از ...

باز خوبه شوهر شما سرش به سنگ خورده اما خب چه فایده وقتی که سلامت روح و جسمتو گرفته

خداحقتو بگیره ازش

منم خیلی تحمل کردم ولی این حق به جانبی اواخر و دست به زنش دیگه نزاشت به اشتباهم ادامه بدم

من ده دقیقه به سال تحویل برگشتم خونه بابام

لرزش دستای پدرپیرمو یادم نمیره

جای تبریک گفتنم بود خدالعنتم کنه 

ولی خب بازم ناراحت نیستم چون خیلی عذابم داد خیلییی

بخدا با همه چیش ساختممن تک دختر بودم خونه بابام پادشاهی میکردمهرچی هرکی گفت نکن من گفتم نه دوسش دارم ...

واااای چشام راست وایساد😮

عجب شوهر نفهم و پرتوقعی داری وااای وایییی 

بگو تو مرد منی من تو انتظار دارم تازه تو از خونواده من انتظار داری😐 واقعا که به مفت خوری عادت کرده.

دختر چرا وامو طلاهاتو دادی حالام داده باشی خونه رو چرا پا واینسادی بزنه به نامت؟؟؟ خیلی اشتباه کردی که

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واااای چشام راست وایساد😮عجب شوهر نفهم و پرتوقعی داری وااای وایییی بگو تو مرد منی من تو انتظار دارم ...

آدم خر...

چی بگم فقط میگم خدا ازم نگذره با نفهمی خودم

این بلاهارو سر خودم اوردم

پشیمونیمم دیگه سودی نداره چون سه سال گذشته

من ۲۲ اون ۲۴دوسال عقد بودیمپنج شیش ماهه رفتیم سرزندگیبهش گفتم توافقی یه مبلغی میگیرم ازت تموم شه بی ...

اوه ۵ ۶ ماهه سر زندگیتی و این اداهارو درمیاره😑

سنتونم کمه اخه اما معلومه ننش شیرش میکنه 

کلیتو فروختی واقعا؟؟

منم پارتنرم مادرش باهام مخالفت کرد اونم کات کرد باهام🥺😔خیلی ناراحتم

اگه مخالفه و تو حرفتو به کرسی بنشونی تهش عاقبتت مث من میشه،نمیزاره یه آب خوش از گلوت پایین بره دختر

خدا دوست داشته که اینجا تموم شده

منم مخالف بودن و این شد نتیجه

ناراحت نباش که تو بردی!!

کسی که به حرف مادرش اومده با تو بهم زده تا اخرم به حرف مادرشه هرچند من وایساد جلو همشونم و اینجوری شد

اوه ۵ ۶ ماهه سر زندگیتی و این اداهارو درمیاره😑سنتونم کمه اخه اما معلومه ننش شیرش میکنه کلیتو فروختی ...

نه میگم اگه بخواد کوتاه نیاد سر توافقی بخدا اینکارو میکنم

که حقمو ازش بگیرم

باز خوبه شوهر شما سرش به سنگ خورده اما خب چه فایده وقتی که سلامت روح و جسمتو گرفتهخداحقتو بگیره ازشم ...

اره دیگه من اون ادم سابق دیگه نمیشم خیلی مریضم کرده خودشم هی میگه من تورو خیلی اذیت کردم و عذاب وجدان دارم وگریه میکنه اما چه فایده ای داره برام دیگه روح و جسمم اسیب دیده درستم نمیشم .

میفهمم حالتو جای اینکه عیدیه برسه به زنو زندگیش تازه تورو اواره خونه پدرت کرده خدا از سرش نمیگذره که

آدم خر...چی بگم فقط میگم خدا ازم نگذره با نفهمی خودماین بلاهارو سر خودم اوردمپشیمونیمم دیگه سودی ندا ...

دور از جونت.

کاریه که شده ببین اگه فاکتور طلاهات دستته و اون وامتو پیگیر شو مدرک جمع کن ازش پس بگیری حداقل پول خودت به خودت برگرده چون چیزی نمیتونی ازش بگیری 

اره دیگه من اون ادم سابق دیگه نمیشم خیلی مریضم کرده خودشم هی میگه من تورو خیلی اذیت کردم و عذاب وجدا ...

توبه گرگ مرگه‌.‌..باور نکن

حالا که فهمیده دیگه جدی ام و بخششی در کار نیست 

خودشو میزنه به مریض احوالی

استغفرالله کفره ولی خدام بیاد پایین واسطه شه من دیگه برنمیگردم به اون زندگی!!

طلاق اگه توافقی نباشه چندسال میکشه امااگه هدفت زندگیه باشوهرت مهریه نفقه اجرت المثل اجرابزار چندماه ...

نه هدفم جداییه 

حوصله جنگ و دعوا ندارم

حتی مهریه ام نمیخوام ولی چون دلمو سوزونده باید بسوزونمش و تنها راهش برای یه ادم خسیس پوله

یه مبلغی بده که منم مهرمو ببخشم جدا شم