بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
اره منم تجربه همینو داشتم با اکانت دخترونه بهم پیام میدادوهمش از رابطه جنسی شوهرش میگفتبیشعور
به خدا همین الان دو تا درخواست دوستی برام اومده. حتی یکیشون چند روز قبل توی یه تاپیک حدس اسم، اسمش واقعیش رو گفت. گفت اسمم تینایه. ولی هنوز میترسم درخواستش رو قبول کنم.
یه ته تغاری ناخواسته ولی بعدا خواسته. مادرم خیلی سعی کرد که من رو سقط کنه. ولی من با قرص ها و مشت های زده شده توی شکم مبارزه کردم و همون شکم رو پاره کردم و به صورت سزارین از طوفان بلاها به سلامتی بیرون اومدم.
چه ربطی داره هرچی پسر دیدیم اینجا ۱۰ تا تاپیک داره ..
منم تازه وارد نیسم کاربریم ۲ ساله هست
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**