2777
2789
عنوان

اگه هیچ وقت به بچه ام شیر ندم مامان بدی ام⁉️🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 57 پست
ببین من دخترمو میفرستادم مهد و شیر خودمو میدادم. از زمانی که شیرمو قطع کردم، یعنی از دوسالگی، پشت هم ...

آخه بخدا گردنم درد می‌کنه زده به دست چپم حس ندارع

از طرفی فکر نمیکنم تا سی سالگی ازدواج کنم دوباره

مرا ببوس پاره تنتم لعنتی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از فامیلامون شیر نداد همش مامانم میگه بچش رو سوزوندم بچه جون ندارع قد ندارع

ببخشیدا معذرت میخوام این حرفا حرف مفته

مادری که شیرش خوب نباشه دادن و ندادنش فرق نداره بعدشم 

اون واسه قدیم بود که مواد غذایی خوب بود شیر مادر هم خوب بود الان دیگه شیرخشک بهتراز شیر مادره 

بعدشم از الان اجازه نده کسی برات تصمیم بگیره وگرنه تا اخر همینطور میشه هت

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ...........

آخه بخدا گردنم درد می‌کنه زده به دست چپم حس ندارعاز طرفی فکر نمیکنم تا سی سالگی ازدواج کنم دوباره

شما شرایطت با من فرق میکنه جون دلم. بله برای شما سخته. اون کاری که سلامتی خودتو تضمین میکنه اول انجام بده.

اون موقع ایشالا که میتونی شیر خودتو بدی، اگه ندادی هم بعضی شیرخشک‌ها خیلی خوبن و میگن نزدیک به شیر مادرن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
ببخشیدا معذرت میخوام این حرفا حرف مفتهمادری که شیرش خوب نباشه دادن و ندادنش فرق نداره بعدشم اون واسه ...

بنده خدا شبرش قطع شده بود بعد مامانم می‌گفت نه از عمد نداد آخه کدوم مادری با بچش لج می‌کنه 

مرا ببوس پاره تنتم لعنتی...

بنده خدا شبرش قطع شده بود بعد مامانم می‌گفت نه از عمد نداد آخه کدوم مادری با بچش لج می‌کنه

خدا صبرت بده واقعا با این مامانت

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ...........

ببین من دخترمو میفرستادم مهد و شیر خودمو میدادم. از زمانی که شیرمو قطع کردم، یعنی از دوسالگی، پشت هم ...

من به بچه بزرگم شیرخودمو دادم خداشاهده از روز اول تا الان ک۹سالشه یکسره مریضه

پسرجاریمم همینطور دقیقا

ولی ب پسرکوجیکم شیرخشک دادم از اول خیلی خیلی قوی تره مریضم نمیشه ماشالله

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

جفت بچه هام شیرمو نخوردن

وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید