2777
2789

من اضافه وزن شدید داشتم در پی پرخوری عصبی 

حالا که لاغرتر شدم سینه هام فرم خوبی ندارن 

حالا دکتر میگه باید مامو پلاستی کنی و ممکنه نتونم شیر بدم 

سینه هام خیلی به گردنم فشار میارن 

چیکار کنم؟🥲

۲۵ سالمه سابقه بارداری هم ندارم 

مرا ببوس پاره تنتم لعنتی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینهمه بچه شیرخشک میخورن بچع شما هم یکیش

‏هم بار کج به منزل رسید،،هم پول خوشبختی آورد،، هم ظلم پایدار موند. خیلی وقته دوره ی ضرب و المثل ها گذشته…✨بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

وا کی گفته

مگه مادری فقط به شیر دادنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ...........

نه مگه مادری به شیر دادنهمن ندادمچون شیر نداشتم

میدونم مامانم قراره بعدا پاره ام کنه یکی از فامیلامون شیر نداشت نداد هنوز می‌ره میاد میگه بچه اش قدش سوخت 

ببین من دخترمو میفرستادم مهد و شیر خودمو میدادم. از زمانی که شیرمو قطع کردم، یعنی از دوسالگی، پشت هم مریض میشد.

شیر مادر یه نوش‌داروعه برای بچه.

درسته بعدش موهات میریزه، فرم سینه کمی تغییر میکنه و... ولی من هیچ وقت نتونستم بهترین غذاشو ازش بگیرم. اونم وقتی که خودم با تصمیم خودم به این دنیا آوردمش.

ولی وقتی مادری مشکلاتی داره، اون قضیه‌ش واقعا فرق میکنه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
اگه تو زمان نزدیک میخوای بچه بیاری ک کلا عملت رو بزار بعد بچه ولی اگه نه خیلی رو مخته انجام بده نظر ...

نه هم رو مخع هم گردنم فشار میاد بهش زده به دستم 

دستم حس نداره 🤕🤕🥲🥲