2777
2789
عنوان

چرا جدیدا انقدر ازدواج فامیلی رو نهی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2538 بازدید | 153 پست
اتفاقادلیل محکمیهدرصد ابتلا فرزند به بیماری توی ازدواج فامیلی خیلی بیشتره تا ازدواج دو تا غریبه

ولی باز در هر صورت میتونه اتفاق بیفته 

⚫️تو فکر میکنی که همه قلبشون مثل خودته و این چیزیه که دمار از روزگارت درمیاره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شاید از بچگی زیاد رفت و امد دارن که مثل خواهر برادر میدوننما که سالی دوبار نهایت ببینیمدلیل منطقی نی ...

ما تقریبا زیاد میبینیم همو ولی مثل خواهر و برادر نیستیم اصلا نمیتونم حس خواهر برادری بگیرم 😐

من می‌شینم موهای بلندم و صافم رو دوباره صاف میکنم دیگ صاف کردن دهن تو که کاری نداره برام😀🤞

اتفاقادلیل محکمیهدرصد ابتلا فرزند به بیماری توی ازدواج فامیلی خیلی بیشتره تا ازدواج دو تا غریبه

ازمایشات ژنتیک هست 

تو اقوام داشتیم که با مصرف دارو مشکلشون حل شد الانم دوتا بچه سالم دارن

ازمایشات ژنتیک هست تو اقوام داشتیم که با مصرف دارو مشکلشون حل شد الانم دوتا بچه سالم دارن

آزمایش ژنتیکی هیج وقت همه بیماری هارو نمیسنجه..من پیج یه بلاگر داشتم دختر عمو پسرعمو بودن دوتا دختر داشتن که نه حرف میزدن نه حرکت میکردن مثل یه بچه یکساله بودن تو سن ۷و ۱۷ سالگی و ...دکترا گفته بودن بیماری ژنتیکیه و به خاطر ازدواج فامیلیه...یکی از همکارای شوهرم هم دخترخاله پسر خاله هستن بچه شون نرمی استخوان داره همش دست و پاش میشکنه و کلا با ویلچر حرکت میکنه اونم مشکلش به خاطر ازدواج فامیلی بود...

اونیم که باهاش ازدواج میکنیم واسه فامیل خودش مزخرفه😂😂

والا لابد فامیل های خوبی ندارن 

من خودم ازدواج فامیلی دوست تداشتم جون پسرایی که تو فامیل بودن رو مناسب خودم نمیدونستم 

ولی دوتا عروسداریم یکیشون دختر خالمه که الان بارداره 

یکیشون دختر عموم که ۲۴ساله عروسمونه 

هردو برای بچه دارشدن که کلی آزمایش ژنتیک و…دادن بعد باردارشدن  و الحمدلله چون کلا بیماری تو فامیل نداریم اینام بچه  هاسون سالم و زیبا و صالح و موفق👍 

زندگی برادرام عااااالی همسرانشون  خانوووووم به تمام معنا 

یه عروس غریبه هم داریم که کلا از به شهر دیگن ایشونم همین طور  خانوووم ،ماه 

زندگی های فوق العاده از همه نظر الحمدلله 

بنابراین تعصب بیجا روی بعضی چیزا واقعا از حماقته 

وچیزی که مهمه اینه که آدم درست رو انتخاب کنی چه غریبه چه فامیل  

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
آزمایش ژنتیکی هیج وقت همه بیماری هارو نمیسنجه..من پیج یه بلاگر داشتم دختر عمو پسرعمو بودن دوتا دختر ...

به هر حال این مشکلات تو غیر فامیلی هم هست

الانم کلا کم شده تو بارداری هم ممکنه نقص هارو بفهمن سقط کنن

ازمایشات ژنتیک هست تو اقوام داشتیم که با مصرف دارو مشکلشون حل شد الانم دوتا بچه سالم دارن

بله ماهم داریم الحمدلله 

آزمایش ژنتیک میدن بعد بچه دار میشن فقط یکم هزینه های این آزمایشات سنگینه مخصوصا کسیکه کامل بخواد انجام بده‌

که خداراشکر برادرام انحام  دادن و خدا بهشون بچه های سالم و زیبا هدیه داده

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
آزمایش ژنتیکی هیج وقت همه بیماری هارو نمیسنجه..من پیج یه بلاگر داشتم دختر عمو پسرعمو بودن دوتا دختر ...

بعدم ازمایشات ژنتیکی الان رو نمیدونم ولی قبلا اجبار نبود فقط یه ازمایش خون میدادن 

هر کس میخواست برای ازمایش ژنتیک جدای اون ازمایش خون اقدام میکرد

جدیدا برای فامیلی مشاوره ژنتیک گذاشتن مثه اینکه

به هر حال این مشکلات تو غیر فامیلی هم هستالانم کلا کم شده تو بارداری هم ممکنه نقص هارو بفهمن سقط کنن

تو ازدواج غیر فامیلی خیلی کمتر هست حدود ۵ درصد اما تو ازدواج فامیلی ۲۰ درصد احتمال داره‌...تازه این بلاگری که گفتم آزمایش ژنتیک داده بود تا آخر بارداری هم همه چی خوب بود بچه هاش که دنیا میومدن بیماری خودشو نشون میداد..خودش از غصه سرطان گرفت و مرد چون همش خودشو مقصر میدونست‌....در کل اون بچه های بی گناه باید به خاطر خودخواهی پدر و مادر و ازدواج فامیلی زجر بکشن

موضوعش و نمیدونیدمن یکی دیگه رو ریپلای زدمیه بخش دیگه ی موضوع و داشتم بهش میگفتم

چیزی که نوشتین و خوندم موضوعم میدونم😂

تو این سایتم عادیه همه هم رو ریپلای کنن 

استارتر که عادیه بالاخره تاپیک خودشه براش سوال پیش بیاد از نظرات بخواد بپرسه

بعدم ازمایشات ژنتیکی الان رو نمیدونم ولی قبلا اجبار نبود فقط یه ازمایش خون میدادن هر کس میخواست برای ...

عزیزم تو این آزمایشات کل بیماری های ژنتیکی مشخص نمیشه خیلی بچه ها تو دوران بارداری هم سالم هستن تا به دنیا میان میفهمن بیمارن...کاش ازدواج فامیلی حرام و غیرقانونی بود