2777
2789
عنوان

چرا جدیدا انقدر ازدواج فامیلی رو نهی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2538 بازدید | 153 پست

وقتی حق اینو داریکه یه ادمی رو خودت انتخاب کنی باز باید بری بین چندتا گزیه محدود؟؟ 

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو خیلی از کشورا براشون عجیبه، حتی ممنوعه...

چون علاوه بر دلایل ژنتیکی که خیلی مهمه، اونا  فامیل رو مثل برادر و خواهر میدونن

دلایل ژنتیکی هم خیلی مهمه، یکی از اقوام که دختر خاله و پسرخاله بودن متاسفانه دوتا بچشون مشکل بینایی دارن و هرچی بزرگ تر میشن، دیدشون کمتر میشه. (پدر و مادرهردو سالمن)

اونیم که باهاش ازدواج میکنیم واسه فامیل خودش مزخرفه😂😂

ن اتفاقا غریبه شرف داره ب فامیل و اونیک از فامیل ازدواج نکرده گلی از گل های بهشته 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

بیشتر ببینید

تازه ازدواج های فامیلی دخالت خانواده ها خیلی بیشتره، اگه خدایی نکرده کسی بخواد جدا بشه،فامیل از هم میپاشه پس خیلیا اصلا به جدایی فکر نمی کنن چون جراتشو ندارن و خیلی چیزای دیگه

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

حریم شخصی نداری همه از همچیتون باخبرن 

خدای نکرده طلاق بگیرین همش جلو چشم همین و فامیلو بهم میریزین

هرجور حساب کنی زیاد جالب نیست 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
فک کن طلاق گرفتییارو همش جلو چشاته

اره دقیقا سالهای قبل تو فامیل ما هنوز ازدواج فامیلی زیاد بود

دو تا خواهر برادر سر بهم خوردن ازدواج بچه هاشون واسه همیشه باید قطع رابطه میکردن باهم

خاندان من کلا ازدواج فامیلی داشتن و خودمم حاصل ازدواج فامیلی هستم😂طوری که زنموم و مامانم دختر عمو هستن و بچه هاشونم دختر عمو و عمم و مامانم دختر عمه و دختر دایی هستن و بچه هاشونم دختر عمه دختردایی😐😂