2777
2789
یعنی چی یعنی دروغ گفته؟

راست و دروغ نمیدونم 

ولی غیر قابل باور هست، تازه طرف هم راحت بیاد بگه 

اصلا مگه میشه عاشق متجاوز شد خود این اسم یه بیماری روانی هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بیشتر ببینید
عصر سشنبه اینجا یه پیامی بهم بده نفسم شیفت خادمیمم هستش ان شاالله تا اونجا به نیت دلتون کار انجام بد ...

وای خدایا .شما خادم امام رضا هستین.

چه جالب .خدا منو بکشه .شرمنده ام خلالم کنید .

در موردتون اول فکر کردم شما ایه قران معرفی میکنید برا مشکلات مردم.

بعدش چند دقیقه بعد با خودم گفتم حتما رمال هستین.

ببخشید حلالم کنید .

اخه من مشگل.ارزو حاجت .بزرگ خیلی بزرگ دارم که شب وذوزم رو ازم گرفته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما شیراز هستیم 

تو شبای گرم تابستون یکی از فامیل هامون میره ارگ کریم خان با یه توریست آشنا میشه ماه بعدش گرفتش 

یه فامیل دیگع داریم تو تاپیک های دیگه هم گفتم پسره 23 سالشه بخاطر مشکلاتش ی خانوم بالای 60 سال رو عقد کرده 

ازدواج ما عجیب نبود اما از دید بقبه عجیب بود و برگشته بودن به مادر شوهرم گفته بودن ابن چیه گرفتید بر ا پسرتون ما این همه مورد خوب معرفی کروه بودیم تعجب کرویم همچین دختری گرفتید .اِلبته بعدها به مادر شوهرم گفته بودن فکر نمیکردیم عروست خوب باسه کلی پشت سرش حرف زدیم بگو حلال کنه 

ولی ای کاش حلالیت نمیخواستن و من نمیدونستم پشت سرم حرف زدن  چون وقتی فهمیدم کسانی گه جلوی روم بهم ابخند میزدن و تحویل میگرفتن پشت سرم حرف میزدن  یخ کردم طوری که میخواستم جدا بشم اینقدر که حس کرده بودم من بد هستم و پسره حیف شده تا یک هفته حال روحی بدی داشتم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

من یکی از فامیلامون حالا نام نمی‌برم کی 

با یه پسره صیغه شد محضری نه این موقع 12 سالش بود 

سه سال باهم صیغه بودن بعد باهم دعوا شون شد دختره رفت با داداش پسره 

الان داداش پسره عقذش کرده محضری حامله ام هست این موقع 15سالش شده بود 

تازه جالبیش این جاست که یه پراید داره دختره ،که ما به تازگی فهمیدیم قبل از ازدواج اولش با یکی دیگه بود توی 11 سالگی از اون طلاق گرفته مهرشو پرفایده رو گرفته 

و موقع دعوا هردو تا این شوهرت داداشا خیلی صریح اعلام کردند که ایشون در ازدواج اولش 11سالگی بکارتشو از دست داده بوده

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

پسر خاله ی مامانم هم با دختری ازدواج کرد که قبلاً یه ازدواج ناموفق داشته بود و ۵ سال از پسر خاله مامانم بزرگتره😅 یعنی پسره از زنش پنج سال کوچکتره اینو واقعا تو ظاهر میشه تشخیص داد 🚶🏻‍♀️ 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره . پسر عمه خودم نخبه ی زیست شناسیه ، هم تو آزمایشگاه کار می‌کنه هم تدریس میکنه از شانسش یه جایی که رفته بود تدریس برای بچه های کنکوری بود .... یه دختره هم این وسط عاشقش میشه و میگه اگر نیای منو بگیری خودکشی میکنم و اینا ... با اینکه پسر عمه ی من ازش ۱۰ سال بزرگتره خونه ماشین سرمایه همه چی داره فرمانیه میشینه ولی به اجبار با کسی ازدواج کرد که از سطح پایین جامعه بود ، البته همو دوست دارن دیگه الان دختره قبل ازدواج گفت سریع تر بریم سر خونه زندگی مون که می‌خوام درسم و بخونم ولی بعد از ازدواج دختره دیگه درس نخوند! کنکور نداد ، الآنم سیکل داره ولی پسر عمم داره دکترای ایمونولوژی میخونه ، عمم هم خیلی از عروس تعریف نمیکنه، پسر عمم خیلی مظلومه ، نمی‌دونم حس میکنم از سر ناچاری اینجوری شد 😅 والا خوشبحال دختره از سطح پایین جامعه الان تو خونه ۲۵۰ متری داره زندگی شو می‌کنه 😁

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عجیب ترین ازدواجی که دیدم عقد زن دایی با خواهرزاده شوهرش بعد از طلاق بود شوهر دومشم ۱۵ سال اینا از خودش کوچیکتر بود

یکی دیگه ام فامیلای مادرم خانم متولد ۵۷همسرشون ۷۴ و ازدواج دومشون هم هست خانم 

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید
بیین من این بنده خدارو میشناسم بازم میگم دختر خیلی خوبیه اما سر ازدواجش خیلی حرف ها شنید کلی تیکه تو ...

خوده من شوهرم پولداره ولی اگه بی پول بود اصلانمیتونستم تحمل کنم 

عزیزم توروخدا روشت و بگو

عزیزم دوتا دو رکعت میخونی شبیه نماز صبح بشه 4 رکعت بعد 300 بار تسبیحات اربعه میخونی سبحان الله والحمدلله ولا آله الا الله والله اکبر. بینش صحبت نکنید. خیلی معجزه میکنه همین سایت خیلی ها باش ازدواج کردن کلا برا هر مشکل معجزه میکنه شرطش اول ترک گناه هست دوم مداومت تا زمانی که ازدواج کردی یکی یک ماه هرروز میخونه عروس میشه یکی یکسال ناامید نشین ما یک گروه داشتیم 50 نفر باش ازذواج کردن گروه خیلی بزرگ همه هم با آدم های بی نظیر وآدم حسابی حتی یه زن مطلقه بود داماد داشت سه تا داماد. نماز و 6 ماه خوند با یک وکیل مجرد پسر خوب وخوش تیپ ازدواج کرد همه شوکه شدیم خودم هم باورم نشد خیلی مجربه هرروز بخونین