2777
2789
عنوان

بنظرتون طلاق بگیرم بچم چی میشه

494 بازدید | 55 پست

حالم خیلی زیاد بده کاش میشد عکس چشام بزارم که تا چه حد پف داره باز نمیشن شوهرم کلا لجبازه منم هستم ولی اون بیشتر گردن هم نمیگیره دیشب قرار بود بریم جایی عید دیدنی حاضر شدیم رفتیم بیرون زنگ زدیم طرف خونه نبود شوهرم رف داروخونه قطره ویتامین برا بچه خواهرش گرف 

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

خوب

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من گفتم حالا که اونجا نشد بریم و حاضریم بریم پارک بچمم بازی کنه هوا هم بخوریم شوهرم لج کرد نه بابا چه پارکی اومدیم بیرون بستونه بریم خونه تلویزیون فلان برنامه داره ببینم من داشتم دق میکردم نمیخواستم برگردم تو خونه خیلی دلم گرفته بود

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

هر چی اصرار کردم بابا تو رو خدا برنامه تکرار داره کم موند گریم بگیره بچم کوچیکه درکش هم پایینه یکم گف پسرم بریم پارک یا خونه بریم فلان برنامه ببینیم بچه هم گف خونه انگار من وجود ندارم

چرت حساب نکرد اومد خونه منم گریم گرف رفتم اتاق یه ساعت اینا گریه کردم چون کلید کرده بود نتونس بیاد تو چشام بد جوری ورم کرده بودن از شانسم مهمون هم اومد با کلی ریمل اینا یکم مخفی کردم گذروندم

خلاصه تا صبح بیدار بودم و گریه صبح آقا پاشده بریم خونه بابام میگم چشام نمیبینی فکر نمیکنی میپرسن زور کرد باید بری منم باز گریم گرف

اخر لج و لجبازی طلاقهاینکارو با بچه ات نکن.شوهرت حوصله پارک رو دیگه نداشتهچرا کوتاه نیمدی؟؟؟زن باید ...

بحث پارک نبود بحث نشنیدن حرف من بود