2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ما همه ی جهیزیه با خودمونه، مهریه همپخیلی کمه در حد ده تا سکه بجاش حق طلاق حق حضانت و حق خروج از کشور رو میگیریم..ولی خب رسممونه طلا خیلیییی میارن خیلیییی

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

مهریه رو که باهم به توافق میرسیم 

جهیزیه هم ما گفتیم چهارتیکه بزرگ رو داماد بده ولی بعدش دیدیم شوهرم خونه و ماشین و عروسی رو خودش به تنهایی میخواد بده و خانواده کمکش نمیکنن جهیزیه رو کامل خودمون گرفتیم 

ماهم شیربها نداریم اصن اسمشن نیاوردیم 

بیشتر روی حقوق اولیه خانوم حساسیم

مهریه توافق دوطرف اونم عددای عجیب غریب نداریم

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بیشتر ببینید

جهاز نصف نصفه، دو طرف باهم کمک میکنن، طلا زیاد میگیرم. 

مهریه یا نمیزنیم یا خیلی کم میزنیم، البته ما خودمون نمیزنیم. 

خواستگاری و نامزدی بله برون با عروسه، عقدو حنا بندون و عروسی با داماده. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

شما چی؟ شما چه رسمی دارید؟

به نظرم‌ این روزا هر کی زورش میرسه مهریه رو سنگین میگیره

بقیه هم بین ۱۴ تا ۱۱۰ تا 

و در آخر  یه عده هستن فرقی نمیکنه مهریه شون کم باشه یا زیاد  در هر حال دستشون به جایی بند نیست و اغلب با یکی دو تا بچه برمیگردن یا خونه پدرشون یا به تنهایی زندگی شونو می سازن

بستگی داره جز کدوم دسته بود

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
عروسی با داماده عقد با عروس طلا هم شش تا النگو دوتا نیم ست یه دستبند و یه سرویس طلا باید داماد بیاره ...

یعنی خونه ماشین حتما باید داشته باشه

اجاره نمیشه