2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من این مشکل داشتم  الان بهترم یه دوره فیزیوتراپی خوب میشی البته بستگی داره به دلیلش داره

مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید.این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”
من این مشکل داشتم الان بهترم یه دوره فیزیوتراپی خوب میشی البته بستگی داره به دلیلش داره

سنگینی سر سنگینی فک درد شدید فک ضعف تو پاهام دراز میکشم تو گوشام فشار پر میشه از طرفی حس میکنم تو خواب و رویام یا بیناییم ضعیف شده از درد زیاد می‌تونه باشه ؟

سنگینی سر سنگینی فک درد شدید فک ضعف تو پاهام دراز میکشم تو گوشام فشار پر میشه از طرفی حس میکنم تو خو ...

من  سرگیجه داشتم ، نمی‌تونستم درست راه برم ،فکم شدید درد داشت ، از گردنم بود، سرم سبک بود ، همش سردرد داشتم 

مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید.این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”
من سرگیجه داشتم ، نمی‌تونستم درست راه برم ،فکم شدید درد داشت ، از گردنم بود، سرم سبک بود ، همش سردر ...

پاهات خالی میشد اره؟ سنگینی حس میکردی دو طرف فکت ؟

گردنت ک نبود فکت بود زده بود به گردنت 

من سرگیجه داشتم ، نمی‌تونستم درست راه برم ،فکم شدید درد داشت ، از گردنم بود، سرم سبک بود ، همش سردر ...

تهرانی ؟ کدوم دکتر رفتی

مفاصل دیگه بدنت هم گرفتگی یا صدای تق تق نداشت ؟

پاهات خالی میشد اره؟ سنگینی حس میکردی دو طرف فکت ؟گردنت ک نبود فکت بود زده بود به گردنت

نه ببین گردنم بود میزد به فکرم در واقع من یه مدت فیزیوتراپی فک انجام دادم خوب نشدم ، دکتر گفت گردن انجام بده و یه سری ماساژ فک انجام دادم ، که باید از داخل  دهان انجام بشه ، همین الآنم به گردنم فشار بیاد میزنه به فکم

نه ببین گردنم بود میزد به فکرم در واقع من یه مدت فیزیوتراپی فک انجام دادم خوب نشدم ، دکتر گفت گردن ا ...

پس فکت نبوده کلا سنگینی فک و .... اینا نداشتی ؟

تهرانی ؟ کدوم دکتر رفتیمفاصل دیگه بدنت هم گرفتگی یا صدای تق تق نداشت ؟

تهرانپارس برو فیزیو تراپی مشعشعی،ویتامین دی بدنم هم کم بود 

پس فکت نبوده کلا سنگینی فک و .... اینا نداشتی ؟

از گردن میزد به فکم مشکل مفصل گیجگاهی در طولانی مدت پیدا کردم

از گردن میزد به فکم مشکل مفصل گیجگاهی در طولانی مدت پیدا کردم

آخه مشکل مفصل گیجگاهی علائم تو خود فک داره مثل سنگینی خود فک وز وز گوش و ... شما اینارو نداشتی 

آخه مشکل مفصل گیجگاهی علائم تو خود فک داره مثل سنگینی خود فک وز وز گوش و ... شما اینارو نداشتی

چرا سنگینی فک داشتم و انگار همش باد داخل گوشم بود، فکم سمت چپ صدا میداد و عکس هم گرفتم ، گفت مفصل فک التهاب داره