2777
2789
عنوان

واسه پسری که در حد مرگ عاشقتونه اما پول نداره دلتون میسوزه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 122 پست
درسته کار میکنه ولی الان درامد شغل معلمی برای خانم هم کمه چه برسه به مردی که بخواد زندگی رو اداره کن ...

شغل دومش ندیدی؟

خوب خودش مگه کیه چیه؟

همه‌مگه اول زندگی باید میلیاردر باشن؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اتفاقا منم بهش گفتم. گفتم تو پسری. احساساتت یک صدم من نیست گفت من یک ثانیه نتونستم تو این یه سال از ...

دیگه باهاش حرف نزن وقتی نمیخوایش

هواییش نکن بذار بره دنبال زندگیش

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
شغل دومش ندیدی؟خوب خودش مگه کیه چیه؟همه‌مگه اول زندگی باید میلیاردر باشن؟

نه بخدا من توقع انچنانی نداشتم ازش.   گفتم یه خونه 50متری بخر 

حتی ماشینم مال پدر مرحومش بود 

اما یکی که زیر صفره چه طوری بااین وضع طلا و دلار بیاد بالا؟ 

شما جای بنده نیستین درست نیست قضاوت کنین

قضاوت نیس خودت میگی

پول دوس دارم به خاطر پول ولش کردم خودت نگفتی؟

منم گفتم چون شغل داره و تلاش میکنه نامردیه ولش کرد

دو تا شغل داره همیشه اینجور نمیمونه یه روزم پولدار میشه اون روز دیگه اون تو رو نمخاد

خب بابای من قبول نکرد ایشونو مادرش هم فقط یه بار زنگ زد این میگه بیا باهم باشیم مهلت بده بهم. من ت ...

نه گلم با هم باشیم چیه، شما موقعیتای بهتر رو از دست بدی که طرف میخواد با شما باشه ببینه چی میشه؟!!! 

اصلا اشتباه نکن، ته این رابطه ای که میگه میشه مثل خیلیا که همینجا تاپیک میزنن:ده سال دوستش داشتم ولی ولم کرد و رفت.

ببخشید ولی اشتباه کرد که همچین حرفی زد. دلت نسوزه مردا بعضیاشون همینن.

هیچی مهم تر از عمر خودت نیست. 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

نه گلم با هم باشیم چیه، شما موقعیتای بهتر رو از دست بدی که طرف میخواد با شما باشه ببینه چی میشه؟!!! ...

منظورش این بود صبر کن همه چیو درست کنم بیام جلو ـاتفاقا منم خواستگارای خیلی خوب دارم🥲 به نظرت منو یادش میره؟ 

من دقیقا شرایطم مشابع تو بود حتی پسره بهتر قیافه و اخلاق ۲چ اما کات کردم چون تو این دوره زمونهبی پولی =بیچارگی نکن با خودت ایتکارو مطمین باش فراموشش میکنی قول میدم بهت ولی هم خودت  هم بچه  اتو بیچاره نکن