2777
2789
عنوان

واسه پسری که در حد مرگ عاشقتونه اما پول نداره دلتون میسوزه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 115 پست
ایشالا همیشه موفق باشین خیلی چیزای دیگه هست منو ناامید کرده چون بابا نداره پشتوانه نداره بابای منم ا ...

ببین خیلی درست میگی اینجورم که معلوم تو مثل من اهل قناعت و نخور نخور اینا نیستی اینایی که میگن ما ساختیم فلان ولش خودتو ببین ایا واقعا ادم قناعت و قسط قرض هستی یا نه عشق و اینارم بریز دور چون به سرعت برق و باد. هیجان میهوابه الانم کامنت میزارم برات بخاطر اینکه دلم میسوزه نمیخوام دور از جون بدبخت بشی خواهش میکنم عاقلانه تصمیم بگیر 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هی با خودم میگم شاید چون نداشت اینطوری حساب کتاب میکردبرام دوبار گل معمولی خرید. ساعت و پیرهن و شلوا ...

خداشاهده هرچی بیشتر میخونم بیشتر یاد اکسم میفتم😂اونم خسیس نبود پول ا نداشت برا همین چیزای ساده براش زیاد منم برام ساعت خرید غصه میخوردم میگفتم پول کم میاره چدن واقعا نداشت خانوادشم حیلی وضع مالیشون صعیف بود

دلم نمیاد برم چون تاپیکتو خوندم احساس گردم خودم بودم ببین اینایی که میگن بی رحمی بخاطر پول ولش کردی یا بچه ان یا ..وگرنه عزیز من وضع مملکت نگا زندگی شوخی بردار نیست گلم منو نبین اینجوری حرف میزنم منم تقریبا ۸ ماه حالم بد بوده  گریه کردم تو فکرش بودم میگفتم دیگ مثل اون نیست هنوزم که هنوزه تنهام اکس منم رو پول خانوادم حساب کرده بود حمایت خانواده نداشت باورت نمیشه من برای یه کافه رفتن استرس میگرفتم میگفتم گناه داره بهش فشار میاد گاهی هم خودم حساب میکردم اخر سر خدا خیرش بده مادرمو باهام حرف زد اگاهم کرد که کات کنم تو معلمی عاقلی ماشالله خواهش میکنم هر تصمیمی میگیری اگاه باش خداشاهده من با تراپیست مشورت کردم گفتم به من برچسب پول پرستی زدن گفت مول ابزار مهمیخ برای رفع نیازات این همه تایپ کردم فقط چون نمیخوام خدایی نکرده یه انسانی از روی هیجان خودسو بدبخت بکنه منم مثل تو دلیلی جز همون پول نداشتم برای کات چون پسر خوبی بود دلم میسوخت انقدر احساس گناه داشتم نسبت بهش ولی ایا این احساس باید باعث بشه من خودمو بدبخت بکنم  من اصلا هیچی در قبال بچه ایندم که مسئولم گل قشنگم سعی کن بخودت بیای بای🙂🤍

منظورش این بود صبر کن همه چیو درست کنم بیام جلو ـاتفاقا منم خواستگارای خیلی خوب دارم🥲 به نظرت منو ی ...

مگه مهمه که یادش بره یا نه؟! 

خیلیا هستن با اینکه پول ندارن میرن دختر رو نشون می کنن، چون دختره رو دوست دارن. 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

28

چقدررررر شرایطش شبیهه یع آدمیه ک میشناختم

احساسی تصمیم نگیر فقط اگ واقعا دلی دوسش داری باهاش بمون وگرنه تموم کن هر طوررری ک شده

فوقش یه ماه گریه زاریه بعد خوب میشه و خدا برا جفتتون فرد مناسب ترو سر راه قرار میده

کار دیگه ای نکنی ک زندگی با دلسوزی نمیشهههه

دلت اصلااا نسوزه همین آقا وضع مالیش خوب بشه یه آدم دیگه میشه، ولی اگه میتونی و دوسش داری بهش فرصت بده ولی ریسکه دیگه

خدایاتو بساز...تو بسازی قشنگتره❤️🩷🧡💛💚🩵💜🤍🤎