2777
2789

سلام 

سال نو مبارک

رمز نی نی سایتم رو گم کرده بودم 

نمیدونید چقدر خوشحالم که پیدا کردم 

میتونم باهاتون مشورت کنم 

پسر من 5شنبه میشه 6ماه 

از 3ماهگی کم و بیش علائم دندون داشت ولی شدید نبود 

بچه ام تازه روتین پیدا کرده بود 

دو ساعت بازی می‌کرد 1ساعت قشنگ می‌خوابید 

1بار صبح 1بار ظهر و 1بارم عصر چرت روزانه 1ساعته داشت 

شبم می‌خوابید و برای شیر بیدار میشد 

اما حدود 2هفته میشه 

یهو شدید بی قرار شد دست منو و باباش، پتوش، هر اشیایی که بیاد دم دستش رو گاز میزنه 

آب دهن میریزه، گوشش رو میماله، غر میزنه 

فقط میگه بیا کنارم بشین یا بغلم کن تنها دیگه بازی نمیکنه 

همش بینی و صورتش رو میماله 

نگم از خوابش چرت های روزانه اش از 1ساغت شد 20 دقیقه که اونم با جیغ بیدار میشه 

من بی تجربه ام تو رو خدا مامانا بگید کی تموم میشه اینا 

دندون در بیاد خوب میشه؟ دوباره خوابش اوکی میشه؟ 

میگن یکی در بیاد بقیه راحت تره 

ژل و دندان گیر هم فایده ای نداشته 

دیشب دکترش گفت پاراکید بده 

7 قطره 

واکسن هم داره 

بخدا عید کوفتم شده 

پارسال ویار بارداری 

امسال دندان بچه 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

آره عزیزم طبیعیه کلا هر دندونی که درمیارن اذیت میکنه ولی دندون اول بیشتر،پسرم من سر دومین بار دندون درآوردم خیلی خیلی اذیت شد اصلا لب به غذا نمیزد البته ۴تا دندون بالا  تو یه بار دراومد

آره عزیزم طبیعیه کلا هر دندونی که درمیارن اذیت میکنه ولی دندون اول بیشتر،پسرم من سر دومین بار دندون ...

تو رو خدا از تجربه ات بگو 

خواب پسر تو هم بد شد؟ 

همش با جیغ بیدار میشه 

پاهاش رو میکنه دهن 

بعد که در آورد خوب شد؟ 

چجوری متوجه شدی در اومده قشنگ زد بیرون؟ 

واسه پسر من متورم شده 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاراکید رو با انگشتت بمال به لثه ش 

برا خوردن نده 

بعد همینه تا دربیاد یه وقت دیدی یه ماه 

یه وقت دیدی سه چهار روز 

خودتم با انگشتت براش بمال اروم لثه ش رو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید

بعد ویتامین دی بدی زود میزنه بیرون 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید
پاراکید رو با انگشتت بمال به لثه ش برا خوردن نده بعد همینه تا دربیاد یه وقت دیدی یه ماه یه وقت دیدی ...

ای خدا 

دکترش گفت بده بخوره 

باشه میمالم 

همون آ د یا نه

هم اد

هم ویتامین دی 

توی مولتی ویتامینش باید باشه 

بیشتر ببینید

سلام عزیزم...آره وقتی دندان درمیارن خیلی کج خلق و بدخواب میشن، کلا روتین همه چی بهم میخوره و تا وقتی کامل تمام دندانها دربیان کمابیش درگیر هستی دیگه...ممکنه تب هم بکنه یا اسهال یا یبوست بشه یا جای پوشک خیلی بسوزه....برای هر بچه ای فرق میکنه

یعنی بچه دومم از شش ماهگی تا وقتی از شیر گرفتمش مدام در شیردهی گاز می گرفت یا با دندان میخورد، فقط روزشماری میکردم بگیرمش از بس که درد داشتم متنفر بودم از شیردهی، چندین بار هم سینه م چرک کرد و تب و لرز کردم

میتونی هویج بذاری یخچال بدی دستش گاز بگیره تا آروم بگیره...اگر پستانک میگیره ازین پستونکهایی بگیر که سوراخ داره و آب توش میره بذار یخچال یا فریز بعد بهش بده، گاهی شبها هم که میبینی اذیت هست بهش استامینوفن بده بچه بتونه راحت بخوابه

هم ادهم ویتامین دی توی مولتی ویتامینش باید باشه

هنوز مولتی رو شروع نکردم دکترش گفت دفعه بعد که میبرم دکتر شروع کنم بعد از عید 

سلام عزیزم...آره وقتی دندان درمیارن خیلی کج خلق و بدخواب میشن، کلا روتین همه چی بهم میخوره و تا وقتی ...

مرسی عزیزم

حال روحیم خیلی بده

من بچه ای اطرافم ندیدم

واسه همین خیلی میترسم 

پس طبیعی هست 

بعد مامان هایی که میگن بچه ما 10شب می‌خوابه تا صبح اونا دندون در نمیارن؟ 

پس نتیجه میگیرم با شروع پرسه دندان خواب به هم میریزه و تا کی ادامه داره؟ 

سلام عزیزم...آره وقتی دندان درمیارن خیلی کج خلق و بدخواب میشن، کلا روتین همه چی بهم میخوره و تا وقتی ...

عزیزم پاراکید همون استامینوفن هست یا جدا بخرم 

قبل از اینکه بخوابه بدم؟ 

مرسی عزیزمحال روحیم خیلی بدهمن بچه ای اطرافم ندیدمواسه همین خیلی میترسم پس طبیعی هست بعد مامان هایی ...

عزیرم هر بچه ای با بچه دیگه ای متفاوت هست بعد بچه هرچه بزرگتر میشه ساعات خواب و بیداریش تغییر میکنه دیگه مث نوزادی نمیخوابه دندون در آوردن هم خیلی اذیت کننده هست دیگه باید تحمل کنی تا دوره اش تموم بشه دندونای اول سختن بعدی ها رو میبینی فقط یه چیزای سفید کوچولو نانازی تو دهنشه بعد میگی کی اینا در اومدن ،ایشاالله به سلامتی زود در میاره 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

آره دیگه تا دندوناش در بیاد اذیته سعی کن سرگرمش کنی لثه هاش برآمده شده؟

آره هم برآمده شده هم سفید 

یعنی تا 2سال همینه؟