2777
2789

لطفا اگه با دارین و میترسین نیاین ...نمی‌دونم کنه یا چیزی دیگه ولی حسش میکنم چون وقتی اینجا هستم خواب های عجیب غریب میبینم  یه شب بابام اینا رفته بودن بیرون تنها خونه بودم دم در پذیرای سرم گذاشته بودم رو بالشت خودم حس کردم که  یکی داخل پذیرایی داره راه می‌ره  اما تا نگاه میکردم چیزی نبود یا اینکه یه شب دیگه منو داداش کوچیکم خونه بودیم  من پنجره رو بسته بودم اما پنجره خود ب خود باز شد  دوباره تکرار کردم گفتم شاید باد میبینده اما بادی نبود من میبستم انگاری یه چیزی بازش میکرد بعد

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

خیلی حسش کردم ..تازه خونه بابام اینا قدیمی هم نیست 

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خونه بابام تو روستای خیلی از این چیزا وجود داره

من دارم میخونم اما عین بز میترسم

یکی نی بهم بگه اخه مریضی دختر

برو نقی غیرمعمولی رو ببین

اَه

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞  شیخ و من هر دو طلبکار بهشتیم ولی.....من به تو،او به نماز خودش ایمان دارد

خونه بابام تو روستای خیلی از این چیزا وجود داره

اره بخاطر درخت این چیزها زیاده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خونه بابای منم همینطور بود تو یکی از اتاقاشون که میخوابیدی خوابای بری میدیدی شبا تو خواب جیغ میزدم 

دوتا کمد قدیمی تو اون اتاق بود

خونه شون رو عوض کردن باز تو همون اتاقی که این کمدها بود خوابای بد میدیدیم شبا انگار سکی نشسته بود رو سینه ت

خیلی وحشتناک

دیگه ازین کمدا میترسیدم