2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید واست خرج کنه ، بده شماره کارت رو 

زنی که ارج داره خرج داره 

یادت باشه این حمایت مالی به انرژی مردانه و خوشحالی نامزدت کمک میکنه

اوژنیِ ژنرال🤍 (دزیره)عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

منم اولش همینطور بودم 

دل بزن ب دریا بفرست 

از الان بذار بفهمه خرج داری 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

بیشتر ببینید

به این فکر کن که تو اگر پول نگیری هزار دختر هرزه هست  که راحت بدون تعهد باج مالی میگیرن از پارتنرشون ـتو که دیگه همسرته.. االن خجالت بکشی تا عمر داری دیکه رنگ پول تو جیبی از طریق همین نامزد رو نخواهی دید 

نه حس میکنم میخواد امتحانم کنه چون اصلا این کارا بش نمیاد

خب راه حل عاقلانه برای اینکار اینه که شماره کارت رو بدی بهش 

نمیدونم چرا بعضی از خانوما تو رابطه اینقدر انرژی زنانه شون میاد پایین خجالت میکشن پول بگیرن 

اون با اینکار داره حمایتش رو نشون میده و باعث میشه که انرژی مردانه اش تقویت شه و اگه ساده بازی در بیاری و خجالت و این حرفا ، انرژی مردونه اش کم میشه دو روز دیگه خرجت رو گردن نمیگیره

اوژنیِ ژنرال🤍 (دزیره)عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

نه اصلا همچین ادمی نیس من روم نمیشه

همه اولش همینو میگن 

اره همچین ادمی نیست ولی تو اونو تبدیل به همچین ادمی میکنی 

وقتی این همه ادم دارن بهت میگن بفرست حتما یچیزی میدونن حتما تجربه دارن ، حتما خودشون یا اطرافیانشون زخم خورده هستن 

عزیز جان ، پسر خودشم احساس قدرت میکنه وقتی میبینه داره برات هزینه میکنه وقتی بابت چیزی هیچ بهایی نمیده کم کم ارزش اون فرد براش میاد پایین 

تمام تلاشمو کردم متقاعدت کنم دیگه اصرار نمیکنم ، خود دانی

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀