2777
2789
عنوان

خانوما من با نامزدم قهر بودم عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 64 پست
نمی‌دونم بر طبق چه جامعه‌ای آماری فکر می‌کنید همه زنا می‌تونن همه شوهرا رو رام بکنن احتمالاً با مردی ...

دقیقا شخصیتش همینه

دوست داره حرف حرف خودش باشه

ب هرکی هرچی گفت جوابشو نده 

اصلا خیلی مزخرفه

همین الان ۱٠٠ برابرهانگاری ی چی تو قلبم رفته اصلاااا نمیدونم چمهب خدا این اینطوری باشه من دوسال دیگ ...

تمومش کن پس عزیزم برای خودت بهتره

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیگم طلاق. طلاق اخرین راهه. ولی الان که نامزدی یه کم عروسی رو عقب بنداز. من یکی مثل شوهر تو د ...

اره پیش میاد خیلی هم پیش میاد

پس طلاق نه پس چیکار کنم اخه😭

جلو جم بزبز نگام میکرد برا چیش میگفتم کم مونده بود پاشه بزنه از مرتیکه متنفرم

خب جدا شدی وقتی هنوز عقدین و اینقد باهم مشکل دارین این زندگی دوامی نداره

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️

بیشتر ببینید
من بخاطر این دلخورمک جلو جم چپ چپ عین بز یجوری بهم نگا کرد ک کم مونده بود پاشه بزنتماز مرتیکه متنفرم

به خاطر نگاه کردن این جوری میکنی؟🤦🏻‍♀️به جای قهر صحبت کن تصمیمت رو بگیر میخوایی یه عمر زندگی کنی و یه زندگی رو بچرخونی

نمیتونی با هر حرکت لب و چشم شوهرت قهر کنی زندگی بچه بازی نیست

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
من چی بگم از زندگیم بازم کم گفتم بخدا ۰😔😔😔😔😔😔زنم هر ۴ ماه یه بار میره خونه ی باباش. و ۲ هفته م ...

خاله زنک سبزی میخوای؟ آره حق داره والا مردی که تو سایت بارداری عضوه دیگه جای خواهر ماست زن میخواد چیکار 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
اره پیش میاد خیلی هم پیش میادپس طلاق نه پس چیکار کنم اخه😭

اول با یه بزرگتر صحبت کن. کسی که همسرت قبولش داره یا به حرفش گوش میده. اونو بیار جلوش با همسرت مشکلت رو بگو

نمی‌دونم بر طبق چه جامعه‌ای آماری فکر می‌کنید همه زنا می‌تونن همه شوهرا رو رام بکنن احتمالاً با مردی ...

دقیقا من با همسرم سالها مشکل داشتم فایلهای دکتر حبشی رو گوش کردم خیلی سخت بود که باهمسری  که هر روز دعوا میکنی و حرف تو سرش نمیره خوب رفتار کنی و قربون صدقش بری اما من انجام دادم 

و الان خدارو شکر چند سالی میشه گه زندگیم خوب شده تو همون فایلهایی که گوش کردم دکتر حبشی گفت که یه زن میتونه شوهرش رو هر طوری که خواست پرورشش بده خانمهای الان فقط لجبازی میکنن و عقیده شون هم اینه که هر جوری باهات رفتار میشه تو هم باید همونجور رفتار کنی که این استدلال واقعا اشتباهه مخصوصا واسه شوهر

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
به خاطر نگاه کردن این جوری میکنی؟🤦🏻‍♀️به جای قهر صحبت کن تصمیمت رو بگیر میخوایی یه عمر زندگی کنی و ...

اخه خودشم کلا باهام حرف نزد که

جلو جمو ک اونطوری نگام کرد من دیگ کلا ب روش هم نگا نکردم

ولی چرا باید عین گاو جلو همه بهم نگا کنه اونم چپ چپ

من چی بگم از زندگیم بازم کم گفتم بخدا ۰😔😔😔😔😔😔زنم هر ۴ ماه یه بار میره خونه ی باباش. و ۲ هفته م ...

ممکنه یه نفر از سمت شهر خودشون دلشو به دست بیاره .. من نمیدونم چرا اینقدر می ماند. من اصلا شکاک نیستم ها . اما میگه پدر و مادرمو نمیتونم ول کنم. 

خب اگر نمیتونست ول کنه خب برای چی اومد ازدواج کرد.

میگه بیا پیش خونه ی پدرم بشینیم. 

منم بسیجی ام و معتقدم آدم باید به پدر و مادرش احترام بزاره . ن که بعد از عروسی بره خونه ی زنش بمونه.