2777
2789
عنوان

اتساع زمین

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 43 پست
مثل میان ستاره ای که پدره رفت چند روزبرگشت دخترش پیر و دراستانه مرگ بود

آره 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شنیدم ولی هیچ جوره نمیفهمم چرا اینجوری میشه البته اگه اشتباه نکنم برعکس این را شنیدم

چطور ینی 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
عه کاش بلد بودین کنجکاو شدم 😂

در مورد زمان در فضا، نظریه نسبیت انیشتین می‌گوید که زمان تحت تأثیر گرانش و سرعت قرار دارد. وقتی کسی در فضا با سرعت بسیار بالا حرکت می‌کند یا در نزدیکی یک جسم با گرانش قوی (مثل سیاه‌چاله) باشد، زمان برای او کندتر می‌گذرد نسبت به کسی که در زمین است. 

(از هوش مصنوعی پرسیدم اینو گفت😁)

یعنی اونی که میره فضا پیر تر میشه

جدی

اگه بیشترم بلدی بگو یاد بگیریم

زمان در فضا تحت تأثیر گرانش و سرعت به دلیل نظریه نسبیت انیشتین است. این نظریه دو بخش اصلی دارد: نسبیت خاص و نسبیت عمومی.

1. **نسبیت خاص**: این بخش می‌گوید که وقتی یک جسم با سرعت نزدیک به سرعت نور حرکت می‌کند، زمان برای آن جسم کندتر می‌گذرد. به عبارت دیگر، هر چه سرعت بیشتر باشد، زمان برای آن جسم نسبت به یک ناظر ساکن کندتر می‌گذرد.

2. **نسبیت عمومی**: این بخش به تأثیر گرانش بر زمان می‌پردازد. انیشتین نشان داد که گرانش می‌تواند زمان را خم کند. در نزدیکی یک جسم با گرانش قوی (مثل سیاه‌چاله یا ستاره‌های بزرگ)، زمان کندتر می‌گذرد نسبت به جایی که گرانش ضعیف‌تر است (مثل زمین).

به همین دلیل، فضانوردانی که در فضا هستند و در شرایط خاصی قرار دارند، ممکن است زمان را به شکل متفاوتی تجربه کنند.

جدی

نمیدونم دقیقا 

اینو تو گوگل پیدا کردم   

جیمز چین-ون چو ، فیزیکدان موسسه ملی استاندارد و فنآوری در بولدر، کلرادو، در ایمیلی به لایو ساینس می گوید: در واقع، برای همه اجسامی که دورتر از یک میدان گرانشی ، مانند زمین، هستند، زمان کند می‌شود. این بدان معناست که افرادی که در ارتفاعات زندگی می‌کنند کمی سریعتر از افرادی که در فضا-زمان در سطح دریا زندگی می‌کنند پیر می‌شوند.

چو می‌گوید:«بطور نسبی، جاذبه باعث می‌شود آهسته‌تر پیر شویم. در مقایسه با فردی که نزدیک هیچ جسم سنگینی نیست، ما به میزان کمی آهسته‌تر پیر می‌شویم. در واقع، برای آن فرد، کل جهان اطراف ما که تحت تأثیر جاذبه است آهسته تر تکامل پیدا می‌کند»