2777
2789
عنوان

من تازه فهمیدم تنبلی چشم دارم یعنی در آینده کور میشم(سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 53 پست
به من گفت درمانش بچگی بوده ولی گفت تا اخر همین حالت میمونه تو الان مگه با اون چشمت میبینی؟

به من گفت هی نمره چشمت میره بالاتر میشه ۳ و۴ و ۵ و...

من با چشم راستم واضح میبینم و با چشم چپ تار میبینم

...
من توی بزرگسالی متوجه شدموقتی ۱۵ ۱۶ سالم بود که خانوادم بردنم بینایی سنج، بینایی سنج هم متوجه نشد او ...

آخه موقع ثبت نام برای پیش دبستانی و کلاس اول معمولا میرن بینایی سنجی

کاربر آقا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این به من گفت اگه میخوای واسه پز دادن عینک بزن وگرنه هیچ فایده ای نداره😑 چقدر این دکترا حرفاشون متف ...

عینک فایده نداره یعنی چی یعنی با عینک هم تار میبینی؟

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
به من گفت هی نمره چشمت میره بالاتر میشه ۳ و۴ و ۵ و...من با چشم راستم واضح میبینم و با چشم چپ تار میب ...

مطمئنی تنبلی داری؟

ببین وقتی دوتا چشام بازه من فقط با یکیش میبینم چون مغز با اون کار میکنه ولی وقتی میبینم چشم سالم ۸۰درصد بهتر از اونه

عینک فایده نداره یعنی چی یعنی با عینک هم تار میبینی؟

اره

اتفاقا همینم برام تعجب بود که چرا با عینک هم چشم چپم مثل چشم راستم واضح نمیبینه، به خانوادم هم که میگفتم، میگفتن حساس شدی و این حرفا

چون انگار بینایی سنج ها متوجه مشکلات چشم نمیشن

حالا که رفتم چشم پزشک دقیقا تا معاینه کرد بهم گفت تو با عینک هم به خوبی چشم راست نمیبینی درسته؟ بهش گفتم اره

بعد دیگه برام توضیح داد چه خبره

...
من نرفتممن مدارس دولتی داغون بودم یادم نمیاد فرستاده باشنمون برای چکاب

مدرسه منم دولتی تو منطقه داغون بود هر سال میومدن تا کلاس ۶ 

هم برا دندون هم چشم 

برای سلامتی روانم یبار امدن بچها جرعت نمیکردن حرف بزنن میترسیدن از خانواده هاشون😂

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
مطمئنی تنبلی داری؟ببین وقتی دوتا چشام بازه من فقط با یکیش میبینم چون مغز با اون کار میکنه ولی وقتی م ...

منم همینجوریم

الان کل دیدم با چشم راسته

دکتر گفت تنبلی داری، دکتر قدیمس و خوبی هم رفتم یعنی امکان خطا خیلی کمه

چیزایی هم که توضیح داد با مشکلم جور در میومد متاسفانه

...