mbara_ مدیر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 8133 عنوان من تازه فهمیدم تنبلی چشم دارم یعنی در آینده کور میشم(سوال) | مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 53 پست یکی از چشمام تنبلی داره یکی سالمهدکتر گفت هیچ درمانی نداره تقصیر والدینت بوده که بچگی نبردنت دکترگفت عینک بزنی یا نزنی هم تفاوتی ندارهیعنی باید صبر کنم تا یه روز کور بشم؟ باورم نمیشه درمان نداره ... 1404/01/05 | 10:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سبزممم عضویت: 1403/12/27 تعداد پست: 67 والا من اصلا یادم نمیاد رفته باشممن متولد ۷۸ ام شاید اون موقع این داستانا نبودهبه هرحال اگه رفته بود ... منم بچگی رفتم ولی متوجه نشدن بینایی سنجا
سبزممم عضویت: 1403/12/27 تعداد پست: 67 دکتر من انقدر دقیق تشخیص داد انگار تو بچگیم بوده گفت بچگی چشمت عفونت کرده و به جای اینکه ببرنت دکتر حتما با چایی شیتشو دادن که مامانم گفت اره دقیقا اینطور شده خیلی دلم شکست ولی چه میشه کرد
mbara_ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 8133 خب دیگه عینکم بزنی فایده نداره من زدم باز تار بود فقط بحث چشم نیست تو تنبلی،انوار مغز به اون یکی دست ... یعنی باید صبر کنیم تا یک چشممون کور بشه؟ ...
mbara_ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 8133 دکتر من انقدر دقیق تشخیص داد انگار تو بچگیم بوده گفت بچگی چشمت عفونت کرده و به جای اینکه ببرنت دکتر ... به منم سریع گفت از بچگی بوده بهش گفتم نه من تو بزرگسالی متوجهش شدم وقتی ۱۵ ۱۶ سالم بودگفت خانم تو بچگی نبردنت دکتر تو همون ۱۵ ۱۶ سالگی بردنت وگرنه تنبلی تو همون بچگی به وجود میاد و الان دیگه نمیشه کاریش کرد ...
mbara_ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 8133 منم بچگی رفتم ولی متوجه نشدن بینایی سنجا من انقدر خانوادم بی پول بودن که کلا دکتر و بینایی سنج نمیرفتیمالانم که دیگه کار از کار گذشتهمن فقط بحث کور شدنش خیلی برام سنگینه یعنی هیچکاری نکنم مثلا ۱۰ سال دیگه اگه زنده بودم یه چشمم کور باشه و هیچکاری نتونم بکنم ...
سبزممم عضویت: 1403/12/27 تعداد پست: 67 یعنی باید صبر کنیم تا یک چشممون کور بشه؟ به من گفت هیچ تغییزی نمیکنه همینطور میمونه قبلش یه دکتر معمولی گفته بود کور میشی که اینم بهش گفتم گفت نه هیچ تغییری نمیکنه
سبزممم عضویت: 1403/12/27 تعداد پست: 67 من انقدر خانوادم بی پول بودن که کلا دکتر و بینایی سنج نمیرفتیمالانم که دیگه کار از کار گذشتهمن فقط ب ... اره مام همینطور بینایی سنجی مدارسم که تشخیص ندادنیادمه همون موقعم عینک دادن تشخیصشون فقط ضعیفی بود اونم کلی بابام دعوا کرد که عینک نزن زشت میشی
سبزممم عضویت: 1403/12/27 تعداد پست: 67 من انقدر خانوادم بی پول بودن که کلا دکتر و بینایی سنج نمیرفتیمالانم که دیگه کار از کار گذشتهمن فقط ب ... والا حقیقتش منم میترسم بیشترم از مراقبت چشم سالمم میترسم بخاطر همین از ترسم مژه و لنز نمیذارم حداقل سالمه چیزیش نشه
ri_bh عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 391 من پیش بهترین دکتر شهرم زفتم گفت عینک نیاز نیست چون تو بزرگسالی هیچ جوره درمان نداره خب از بدتر شدنش جلوگیری میکنه