2777
2789

منظورم اینه تو شبای عید خونواده و فامیل شوهر رو بیشتر دعوت میکنید یا فامیل خودتون ؟

بیشتر کدوم طرف میان ؟

خونواده و خواهربرادرای شوهر من نمیان ، اومدن چای خوردن و رفتن ، دعوتشون که میکنم برای شام و ناهار نمیان  . 

منم خواهربرادرای خودم و خونواده عمه ام دختر و پسراش چون پیش همدیگه هستیم همه رو دعوت میکنم میشیم ۴۰ نفر حدودا با بچه هاشون . خواهربرادرامم فقط ما رو دعوت میکنن

شما چطور ؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
بیشتر ببینید

ماخانواده همسرم دعوت میکنم وخانواده خودم رو معمولاجداجدا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر دوتا خانواده هامون رو ب یک اندازه دعوت میکنیم 

حالا چون خانواده خودم نزدیکم هستن شاید یکی دو بار بیشتر 

🌺من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست🌺

معمولا دعوت نمیکنیم🤭

اونایی ک شهرستانی هستن، خودشون میان شام یا ناهار میمونن

بیشتر از سمت خونواده ی خودم، 

چون مادرم به رحمت خدا رفته، خواهر برادرام از شهرستان ک بیان سرخاک مادرم، ترجیح میدن به جای سفره ی زن بابا، سر سفره ی خواهرشون باشن😉

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

هر دو

حتا اگه از همشون متنفر باشم

همه باهم 

یکبار خسته میشم و همزمان احترام هر دو گروهو😂نگه داشتم(البته اگه تعدادشون بالاست نمیشه یجا دعوت کرد)

البته چون خانواده همسرم کنارمون بودن بیشتر گاه و بیگاه میومدن.. زندگی کنار خانواده ها اشتباه محضه