2777
2789
عنوان

دیشب خانواده شوهرم مهمونمون بودن بیایین بگم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3119 بازدید | 97 پست
بجه ها باید چه رفتاری نشون بدم میخوام مهمونی خانه خواهرشوهر را نرم دیگه هیچ جا باهاش نرم چون واقعا د ...

عزیز دلم اشتباه از خودت بوده تو جمع گفتی فقط کافی بود قبل انداختن سفره میگفتی غذا امشب دستپخت فلانی جان امروز خیلی زحمت کشیده و به من گفتن تو آشپزخونه نیا و تمام همین نیاز نبود بحث لجبازی همسرتان وسط بکشی معلوم مادر همسرت طرف شما رو نمیگیره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دردم اینه چرا شوهر من هیچوقت یاد نمی گیره با زن و بچش چه جور رفتار کنه خصوصا تو جمع همیشه ما را کوچی ...

تقصیر خودت بود

تو سر بحث و باز کردی 

اون فک کرده جلوی خانوادش داری خرابش میکنی

فکر میکنی جلو جمع بگی دفعه بعد آدم میشه؟

بعد مهمونی باهاش حرف میزدی تکلیفتو مشخص میکردی

ازش میپرسیدی که وقتی مهمون میاد یک نفر باید غذا درست کنه،اونو مشخص کنه،اگه تویی باید هیچ دخالتی نکنه

اگه اون درست میکنه تو اصلا کاری بهش نداری

واینکه مادرش دروغ گفته،همچین مردایی،قبل از ازدواج هم با مادرشون سر همین دخالت‌ها مشکل داشتن،اینو مطمئنم

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

در اینکه شوهرت بداخلاق و لجبازه هیچ شکی نیست 

ولی خودتم خیلی بی سیاست رفتار کردی که قبل اومدن مهمونا هیچی بهش نگفتی 

سر سفره جلو همه گفتی که  بداخلاقه و...

به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

بنظر من همون بهتر که خودش کارهارو به عهده میگیره. نگران نباش یه چندصباحی بگذره یا کامل حرفه ای میشه و دیگه خیال تو راحت میشه مسئولیتت هم کمتر میشه یا خودش میفهمه این کارها از عهده اش بر نمیاد و میکشه کنار. اتفاقا از من میشنوی بذار برای خانواده ی خودش بپزه ببره بشوره بیاره آخرشم تازه ازش تشکر کن به خدا که عزیزتر میشی براش. من خانواده شوهرم رو اونم همون اوایل ازدواج یه بار اجازه دادم بیان خونه ام.با اینکه شوهرم همیشه از دستپختم پیش اونا تعریف کرده بود روزی که اومدن بهشون گفتم واللا من برای جمعیت زیاد تا به حال آشپزی نکردم خواهر شوهرم که از منم کلی کوچکتره اومد شروع کرد آشپزی بعد مادرشوهرم اومد کمکش آخرشم یه لوبیا پلوی شفته به اندازه یه هیئت تحویل دادن. خودشونم آوردن خوردن جمع کردن شستن بعدم رفتن. البته که اونا به من بد کردن منم اینطور رفتار کردما وگرنه برای مهمونی های دیگه همیشه کلی برنامه میریزم. در کل میگم اونا خودشون بچه شون رو میشناسن وقتی اون عصبی میشه و مشغول آشپزی تو هم یه دستمال بردار بگو پس بنظرت من کجارو گردگیری کنم برو با بچه ات توی اتاق یه طرف مشغول شو یا به خودت برس بچه ات هم جلوی دست و پای شوهرت نباشه. الان زنهایی که سیاست دارن کم کم سعی میکنن کارهارو بندازن گردن شوهراشون شوهر تو که خودش گردن میگیره بذار انجام بده بابا حتی اگر شور تحویل بده

نه نمیشناسیش اینقدر هنگام کار کردن غر میزنه و داد میزنه به همه چی گیر میده حتی برا اینکه لج منو در ب ...

وقای اینجوریه کمتر رفت و آمد کن

اخلاق همسر من هم همینطوره

بعد۱۴ سال به این نتیجه رسیدم که رفت و آمد کم کنم تا خودم و بچهام آرامش بیشتری داشته باشیم

مهمون میخواد بیاد غصم میگیره از کاراش

خب خجالت کشیدم از غذا ار رفتار ناپسندش با پسرم از اینکه از صبحش فقط داد زد و الکی ادا اومد میخواستم ...

خب اشتباه کردی با توجه با اخلاقی که داره اومدی اونو خورد کنی. خودت خورد شدی..  نهایتا میگفتی شام امشب رو آقامون رحمتشو کشیده.. اونا میفهمیدن چی به چیه.. 

تقصیر خودت بودتو سر بحث و باز کردی اون فک کرده جلوی خانوادش داری خرابش میکنیفکر میکنی جلو جمع بگی دف ...

عزیزم من قبل آبکش کردن برنج بهش گفتم برنج خراب میشه و من به همه میگم من مقصر نیستم گفت بگو برنج عالی میشه بعد هم صد بار تو آرامش بهش گفتم تو رو به هر چی میپرسی تو کار آشپزخونه و آشپزی دخالت نکن سر بچه داد نزن تو جمع با من درست رفتار کن صدبار قبل سفره پهن کردن سر بچه داد زد یا مثلا به من گفت فلان ظرف را بده من میدادم با تشر میگفت برو پیش مهمونا خب آروم رفتار نمی‌کرد خودش هم البته کلا اخلاقش اینه با مادرش هم تندی میکرد من که دفعه بعدی از خونه بیرونش میکنم میگم با مهمونا بیا خونه و خودم همه کاری میکنم ولی از رفتار همسرم دلم گرفته

خب اشتباه کردی با توجه با اخلاقی که داره اومدی اونو خورد کنی. خودت خورد شدی.. نهایتا میگفتی شام امش ...

اینجوری نمیتونستم بگم بعد مادرشوهرم میگفت خاک تو سر عروسم که اینقدر تن پروره که همه چی را سپرده به همسرش

مگه شوهرت قفل زده بود در یخچال یا وسیله های سالادتو گذاشته بود داخل گاو صندوق؟ شما خودت هی میری بهش ...

نه خب همسر منو نمیشناسیم عزیزم بیرون بود زنگش زدم گفتم وسایل سالاد را بخر سالاد درست کنم گفت نمیخواد سبزی هست دیگه گفتم باشه سالاد هم باشه گفت نمیخواد با حالت تشر