2777
2789
عنوان

ازدواج دختر سی و شش ساله و پسر سی ساله خوبه به نظرتون آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 58 پست
شاید بچه نمیخوانمن با ۴۱ سال سن بهتون میگم مهم عشق و علاقه و تفاهمه که واقعا کم شده تو این زمونه همه ...

اتفاقا همین دختر هم به نظرم پول پدر پسره هست وگرنه برا خودشم سخته اینهمه تفاوت سنی

نظر منم اینه

می تونین نظرتونو واسه خودتون نگه دارین و با پسر کوچیکتر از خودتون ازدواج نکنین 

به همین سادگی!

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می تونین نظرتونو واسه خودتون نگه دارین و با پسر کوچیکتر از خودتون ازدواج نکنین به همین سادگی!

تو هم میتونی نیایی تو این تاپیک به همین سادگی معلومه از چیزی میسوزی بالا گفتم که مادر خود پسره به ازدواج خودم نظر داده منم دارم نظر میدم 

سلام میگمم به نظرت الان وقت خرید طلا هست یا نه اصلاح میخوره ؟؟؟

سلام فکر نکنم ارزون بشه 

فقط اینو از من داشته باشید بعنوان نصحیت دوستانه

اگه قصد خرید طلا دارید باید یه دید بلند مدت داشته باشید و نخواین زود بفروشید و بعنوان سرمایه گذاری روش حساب کنید 

طلا رو هر وقت بخرید بُرد کردین

حتما بخرین چون تا پایان سال گرمی ۲۰ تومان میشه

تو هم میتونی نیایی تو این تاپیک به همین سادگی معلومه از چیزی میسوزی بالا گفتم که مادر خود پسره به از ...

چون بقیه یه اشتباه رو می کنن ما هم باید بکنیم؟؟؟

جالبه واقعا...

تقلید از نادانی...

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

من برای خودم هرگز نمیپسندم با مرد کوچیک ترم ار خودم ازدواج کنم و به نظرم وحشتناکه ‌...ولی برای دیگران خب به خودشون مربوطه باید همه جوانب رو سنجیدند و اونقدری هم عقل و خرد داشتند که برای زندگیشون براساس معیارها و استانداردهاشون تصمیم درست بگیرند

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
بیشتر ببینید
سلام فکر نکنم ارزون بشه فقط اینو از من داشته باشید بعنوان نصحیت دوستانهاگه قصد خرید طلا دارید باید ی ...

به نظرتون من اگه ماشین صفر رو بفروشم ماشین مدل ۹۵,۹۶ بخرم باقیش رو طلا بخرم خوبه؟؟ ۴۰۰ میلیون پوله تفاوتش شوهرم میگه ماشین رو چون روندیم ارزون برمیدارن ضرر میکنیم 

سلام فکر نکنم ارزون بشه فقط اینو از من داشته باشید بعنوان نصحیت دوستانهاگه قصد خرید طلا دارید باید ی ...

آخه این تحلیل گرای اینیستا میگفتن طلا می‌یاد رو ۷۵۰۰ 

گفتم یه سوال کنمممم از شما 

بله داداش میدونممم تا گرمی ۲۰ تومن میره 

ولی یه سوال میگم اگه خدایی نکرده چیزی بشه تو کشورمون

یعنی جنگو اینا طلا چی میشه این همه پس انداز میکنیم ؟؟؟؟

من از این میترسممم  ؟?

به نظرتون من اگه ماشین صفر رو بفروشم ماشین مدل ۹۵,۹۶ بخرم باقیش رو طلا بخرم خوبه؟؟ ۴۰۰ میلیون پوله ت ...

اگه بتونید قیمت مناسب بفروشید و ضرر نکنید حتما اینکارو بکنید

من خودم این هفته طلا میخرم