2777
2789
عنوان

به نظرتون واقعا چرا خواهر شوهرم اینجوری می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 87 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسود# اسیدی 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید

شوهر من بود میوه پوست نمی‌گرفت ولی رانی و کیک برا هممون میخرید 

بعدشم شوهر من هوای خواهراشو بیشتر از من داره 😂

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربان  باشیم حداقل در فضای مجازی ❤️تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

هرچی...دلیلش مهم نیست

عزیزم شاید نزدیک بوده تصادف کنن یا بزنن ب چیزی !

تو اونموقعیت ادم عقلش کار میکنه واسه ماشین بغلی هم خوراکی بخره؟؟

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکی دوبار بع مسخره بهش یچیزی تعارف بزن دیگه نمیگهداری اب میخوری بگو فلانی یوقت هوس نکنی اب بیارم برا ...

راستش خیلی حرصم میگیره از حرفاش. خب چند بار اینجوری کنه بعدش شوهرم دیگه کاری بهم نداره

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

ب نظرم میوه پوست گرفتن تو‌جمع برا همدیگه از مد افتاده و خیلی کار لوسیه ! باعث میشه بقیه حساس بشن

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
اتفاقا شوهرش خیلی بهش توجه می کنه ولی تا شوهر من به من توجه می کنه اون اینجوری میگه .دوس داره همه تو ...

نه دیگه شوهرت باید از هر کدوم دوتا میخرید چون اونم باردار بود ببین من داداش ندارم ولی پسرم و دخترم خیلی همدیگر دوس دارن هر چیز خوب رو به هم آرزو میکنن شما هم کوتاه بیا بهتر شوهرت هوایی دوتا تونو داشته باشه مخصوصا وقتی کنار همید

باهم چرا باردار شدین این رقابت هنوز اولشه تا بعدها هم ادامه خواهد داشت فقط خداکنم جنسیت بچتون یکی نب ...

جاری من ۸ سال بعد از ازدواجش باردار شد،اونم دقیقا وقتی که من باردار بودم

الانم همش بچه ها رو مقایسه میکنه،دیوونه شدم از دستش