2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله

من با یه آقا پسری دوس هستم ک فامیل دوست صمیمیم بود

دوست من سر یسری سوتفاهم شد دشمن خونی من و خیلییی حرفا پشت من پیش این آقا گفت خیلیییی بعد اینک مادر این خانوم هم فهمید خیلی حرفا گفت ک ما خوب نیستیم و اینا به این آقا و مادرشون ک اره دختره حاضر جوابیه وضعشون خوب نیست و...

پدد من اعتیاد داره و خانوادم میخوام جدا شن 

حالا من نمیدونم ازدواج با این آقا کار خوبیه ک اینجور فامیلاش از من بدشون میا خودش پسر خوبیه بد نیست ولی میترسم این فامیلا و دشمنی عا مشکل ایجاد کنه برامون 

نمیدونم چیکار کنم 

من با یه آقا پسری دوس هستم ک فامیل دوست صمیمیم بوددوست من سر یسری سوتفاهم شد دشمن خونی من و خیلییی ح ...

به نظرم به ریسکش نمی ارزه اصلا به ازدواج باهاش فکر نکن. والا کسایی که با دختره اوکی هستن تهش یه جاهایی سر یچیزایی تیکه میندازن اینا که دیگه مکافاااتهه

من با یه آقا پسری دوس هستم ک فامیل دوست صمیمیم بوددوست من سر یسری سوتفاهم شد دشمن خونی من و خیلییی ح ...

اگه دوست داره و دوسش داری و بعد ها حرفای بقیه برات مهم نیست میتونی باهاش ازدواج کنی