2777
2789
عنوان

به نظرتون واقعا چرا خواهر شوهرم اینجوری می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 87 پست
بچو باشه توراست میگی. مگه مسابقه س که کی زرنگتره کی قشنگتره.. یاد این افتادم کی از همه قشنگتره. من ...

اصلا نمیدونم چرا انقدر مقایسه بچه ها براش مهمه

یه بار خواهرشوهرم به دخترم گفت این مثل نی نی خارجیاس

از اون موقع تا الان همش میگه دختر باید مو مشکی باشه،همش براش آهنگ دختر چشم و ابرو مشکی میخونه😂😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

البته ایم به خانواده هم بستگی داره من الان خواهرشوهرم دوتا بچه داره ما تازه ازدواج کردیم حالا چندسال ...

بابای منم خیلی نوه پسری شو دوست داشت البته بچه من شیطونه و شلوغه و اون مظلوم همینم عزیزترش کرده که اصلا واسم مهم نبود اما زن داداشم قدر ندونست یعنی خواست کمال استفاده رو بکنه اما از اون ور بوم افتاد! حالا کسی نمیگه خرت به چند

اصلا نمیدونم چرا انقدر مقایسه بچه ها براش مهمهیه بار خواهرشوهرم به دخترم گفت این مثل نی نی خارجیاساز ...

ووی.. همین شعرو بخون براش. دیگه لال میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

ووی.. همین شعرو بخون براش. دیگه لال میشه

برای من مهم نبود اولش خصوصا که زیاد رفت و امد نداریم و همیشه خونه مادرشوهرم میبینمش اما میترسم بچه م که بزرگ میشه روی بچه م اثر بذاره

میوه رو خودش پوست بکنه خب 

ولی رانی رو حق میدم هرچند گفتنش پررویی بود 

ولی یه سال سیزده بدر بود من باردار بودم به شوهرم گفتم بستنی بخر رفت برا همه ی ده پونزده نفر که باهامون بودن خرید 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
میوه رو خودش پوست بکنه خب ولی رانی رو حق میدم هرچند گفتنش پررویی بود ولی یه سال سیزده بدر بود من بار ...

ما شرایط مون اضطراری بود اون لحظه .

طفلی شوهرم برا خودشم رانی نخرید . فقط هول شده بود منو آروم کنع

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

برای من مهم نبود اولش خصوصا که زیاد رفت و امد نداریم و همیشه خونه مادرشوهرم میبینمش اما میترسم بچه م ...

خودتم میگی رفت و امدی نیست. خونه نادر شوهرتم اول خبر بکیر هستن یا نیستن. اگر همسرت و مادر شوهرت ادمهای منطقی هیتن بهشون بکو مه این مقایسه بین بچه ها زشت و ازار دهنده س و. هر بچه ای برای پدر و مادرش عزیزه و

هر انسانی اثر انگشت مختص به خودش رو داره پس نباید همه شبیه به هم باشن . هر کسی تو یه چیزی فرق داره با دیگرون و همینطور هر کی یه استعداد مختص به خودش داره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

هووووووف😤😤😤😤😤😤

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
بیشتر ببینید