2777
2789
عنوان

به نظرتون واقعا چرا خواهر شوهرم اینجوری می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 87 پست
باهم چرا باردار شدین این رقابت هنوز اولشه تا بعدها هم ادامه خواهد داشت فقط خداکنم جنسیت بچتون یکی نب ...

وای اره

اون بچه ها هم همش تو مقایسه هستن

من از اول تااا الان با دوتا از بچه های عمم که هم سن من هستن تو مقایسه ام از مدرسه تا قبولی دانشگاه ازدواج مسافرت ها و... 

در مورد میوه خودش میتونست پوست بگیره ولی رانی بهتر بود برا اونم میگرفت همسرت

آخه تو یه ماشین نبودن ولی اینقدر خواهر شوهره بخیله دید زن داداش فشارش افتاد گفت بذار فشار منم بیفته 

اسی خدا به فریاد خودت و بچت برسه مقايسه ها و حسادت هاش شروع شد خیلی مواظب بچت باش به نظرم این عمه عمه‌ی خوبی نمیشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهم چرا باردار شدین این رقابت هنوز اولشه تا بعدها هم ادامه خواهد داشت فقط خداکنم جنسیت بچتون یکی نب ...

اتفاقا جنسیت هم یکیه😂

رقابت اذیتم می کنه . من کاریش ندارم آخه . چرا باهام رقابت می کنه ؟

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

عزیزم شاید نزدیک بوده تصادف کنن یا بزنن ب چیزی !تو اونموقعیت ادم عقلش کار میکنه واسه ماشین بغلی هم خ ...

این از  کجا در اومد. یعنی تو کل سال هایی که تو سایت بودم این حجم از حمایت رو یه جا ندیده بودم😂💐

نه دیگه شوهرت باید از هر کدوم دوتا میخرید چون اونم باردار بود ببین من داداش ندارم ولی پسرم و دخترم خ ...

اینا تو موقعیت خطرناک و پر ریسکی بودن 

چرا یکیتون نمیگه اونا باید یه چیزی میخریدن و حواسشون ب اینا میبود؟😐

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین به خنده گفت یا به طلبکاری؟ شوهرتم خوب جوابشو میده؟ دفعه ی بعد باز گفت بگید هر کی شوهرش باید ناز ...

نمی‌دونم حالتش شوخی بود یا جدی . لبخند و خنده نداشت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهر من بود میوه پوست نمی‌گرفت ولی رانی و کیک برا هممون میخرید بعدشم شوهر من هوای خواهراشو بیشتر از ...

شوهر من  همون رانی هم باید خودم بگم تا بخره اصلا اینکه بخواد هزینه ای کنه از پیش خودش  نیست

همیشه بهش میگم اگه یه زن ساکت بد لخت گیرت میمومد ممکن بود از گرسنگی هم تو خونت بمیره اما من کم رویی نمیکنم بلدم حقمو از زندگی بگیرم چون درامدش خوبه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرت خسیسه وگرن ی رانی چیه برا اونم میخرید ! 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
ب نظرم میوه پوست گرفتن تو‌جمع برا همدیگه از مد افتاده و خیلی کار لوسیه ! باعث میشه بقیه حساس بشن

همیشه این کارو نمیکنه .

چون باردارم و پرتقال پوست کند و بو داشت و منم نزدیک بودم بهم تعارف کرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جاری من ۸ سال بعد از ازدواجش باردار شد،اونم دقیقا وقتی که من باردار بودمالانم همش بچه ها رو مقایسه م ...

همینوو میگم 

اگه بچه یروز غذا نخوره میگن مال ما فلانه و ما از کودکی فلان طور تربیتش کردیم اگه تب کنه میگن چون فلان کردی و ما بچه رو یجور دیگه بار اوردیم‌،اگه مدرسه برن درسشون از هم کم و بیشتر شه همین بساطو دارین ،،

این از کجا در اومد. یعنی تو کل سال هایی که تو سایت بودم این حجم از حمایت رو یه جا ندیده بودم😂💐

خود اسی گف ی اتفاقی افتاد من ترسیدم 

تو جاده دیگه اتفاق ترسناک جز اینکه نزدیک بوده تصادف کنن چی ممکنه باشه؟

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من نمی‌دونستم اون باردار میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جاری من ۸ سال بعد از ازدواجش باردار شد،اونم دقیقا وقتی که من باردار بودمالانم همش بچه ها رو مقایسه م ...

مثلا چیا میگه تو مقایسه اش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستش خیلی حرصم میگیره از حرفاش. خب چند بار اینجوری کنه بعدش شوهرم دیگه کاری بهم نداره

نه همسرتون اگه تو ذاتش باشه این خوبی کردن و توجه کنار نمیذاره شما یکاری کن 

یبار همینجور مثلا اب رو به خنده و شوخی به خواهر شوهرت بگو

از اونور مثلا به شوهرت بگو هوس فلان چیز کردم میخری برام بعد بهش بگو برای خواهرتم بیگر اونم بنده خدا شاید دلش بخواد

اینجوری هم خواهرشوهرت دیگه به داداشش نمیگه هم تو پی ششوهرت عزیز میشی

ولس خب شوهرت قطعا نمیتونه همه کاری کهبرای تو میکنه برای ابجیشم کنه که باز مثل قبل هسید