2777
2789

من مجردم و رابطه جنسی و خودارضایی هم نداشتم،استخر نمی‌رم و بهداشت رو رعایت میکنم اما احساس میکنم عفونت واژن دارم و دارم اذیت میشم (سوزش شدید دارم)

اما نمی‌خوام معاینه بشم برای همین دکتر نمی‌رم و چند ساله همینطور دارم تحمل میکنم اما علائم آزاردهنده دیگه ای مثل بوی نامطبوعی یا تشدید عفونت نداشتم فقط سوزش 

به جز توصیه مراجعه به پزشک چه راهکاری برای من دارید؟ اگر لباس زیر نپوشم درست میشه؟ قرصی میشناسید که رایج ترین میکروارگانسیم های عامل عفونت رو از بین ببره خودم بدون تجویز پزشک تهیه کنم؟ به نظرتون پزشک زنان قبول می‌کنه بدون معاینه و با سوال جواب بفهمه عفونت از چه نوعه و دارو بنویسه؟ دوست ندارم قضاوت یا مجبور به معاینه بشم  

هر چی میدونید بگید 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مجردی ، دستتو نمیره اون تو 

فکر‌کنم سونو بده

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

پزشک زنان اصلا دختران مجرد معاینه نمیکنه...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید

و اینکه دارو هم که بهت داد تا اون روزی که گفته حتما بخور که عفونتت برنگرده...ممکنه دو سه روز بخوری و خوب بشی و پیش‌ خودت بگی نیاز نیست دیگه بخورم اما این کار اشتباهه...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

من که متاهل هستم هم معاینه اش در حد نگاه کردنه فقط دیگه مجردی رو که معاینه نمیکنن

خیلی کار اشتباهی میکنی حتما برو دکتر عفونت اگه چندین سال بمونه خطرناکه باعث میشه بیماری های دیگا ای بگیری

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
بیشتر ببینید