2777
2789

تنها کسی که تو خاورمیانه ب این بیماری مبتلا شده 

اما همچنان دولت در سکوت و بی توجهی بسر میبره 

مشکل اینجاس که حتی بعد از عمل هم امیدی نیست که ب زندگی عادی برگرده 

صرفا اوضاعش کمی بهتر میشه

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره 😭

شنیدم یه تاجر ایرانی ثروتمند هزینه های درمانشو قبول کرده....خیلی براش خوش حال شدم...امیدوارم سلامتیش رو به دست بیاره....برای اون تاجر هم رعا مبکنم خدا صد برابرش رو بهش برگردونه

همین مجازات تو را بس که من دیگر برایت میو میو نمیکنم.🐈

دیگه هزینه درمانشو دادن داره میره امریکا درمان بشه خداروشکر انشالاه شفا بگیره خدا بهش سلامتی بده چقد مظلوم هست من براش خیلی دعا کردم

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

ی پسره هست اونم اونطوریه سه سالشه 

اونم قراره درمانش کنن

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید
چرااااا منمممم دقیقا 🥲

😂 نمیدونم

ما اینجوری میشیم بنده خدا خودش چقدر عراب میکشه

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت    در انتظار نی نی  

یهو اینطوری شده؟

اعتقاد دارم که خدا ناظر دنیای مجازی هم هست برا همین دوست ندارم تو مجازی غیبت کنم دل کسی رو بشکنم و قضاوت نا به جا  کنم و البته اعتقاد دارم انرژی دعای دوستان مجازی هم تاثیر داره پس هم شما می‌خوام دعا کنید برام و هم خودم برای حاجت شما دعا میکنم ❤️                                                              بدهکار امام حسینم ولی خیلی پر رو هستم و هنوز ازش میخوام کمکم کنه 💚💚💚💚💚  

بیشتر ببینید
من میبینمش بدنمم خارش میگیره😂

منم تمام بدنم سوزن سوزن میشههههه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
😂 نمیدونمما اینجوری میشیم بنده خدا خودش چقدر عراب میکشه

منم خارش داشتم شدید

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید