2777
2789
عنوان

کیا سریال پایتخت رو شب دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 78 پست
نه داره کلمه است به محاوره رو که تبدیل به ه میشه اشتباه مینویسه.چنین چیزی در زبان فارسی نداریم که آخ ...

بله محاوره با نوشتاری فرق داره

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب درست گفتیمتاسفانه یک عده زیادی ، چندین وقت هست که به من میگن غلط می‌نویسی و باید به جای کسره حتما ...

عزیزم فک کنم منظورشون همه ی کلمات نیست ،اون کلماتی که آخر جمله میان وباید با فعل (است)تمام بشه رو میگن

مثلا ،الان وقت کار است.

الان وقت کاره.به زبان گفتاری

نه من به عنوان کسی که به دستور زبان فارسی به خاطر شغلم تسلط کامل دارم درست می‌نویسم!کلماتی که ه‍ کسر ...

نه ما کلماتی مثل دلیر ایران رو نمیگیم .

شما جمله ای مثل عاشق کارشه رو مینویسی عاشق کارش( با یه کسره زیر ش) . که اشتباست.

فرم غلط:آدمه نادانحاله خوبفرم درست:آدم نادانحال خوب.فرم غلط:حالت خوب؟( با کسره زیر ب)هوا سرد.( با کس ...

بله متوجه منظور شما شدم،تو پست پایین هم به دوستمون توضیح دادم

نه ما کلماتی مثل دلیر ایران رو نمیگیم .شما جمله ای مثل عاشق کارشه رو مینویسی عاشق کارش( با یه کسره ز ...

بله تکمیل کنم ، کلماتی که باید به فعل، است ، ختم بشن منطورتونه

بازیگر اصلی بهروز میگفت یکی دیگه پول داده و نقششو خزیده و اونو بیرون کزدن

اره منم کلیپشو دیدم

اگه اینجوری باشه دردناکه 

در کل نمیشه الان قضاوت کرد با قسمت اول، طبیعتا بعد از اینهمه سال تغییزات زیاد طبیعیه، من فقط از هما و‌لاغریش واقعا حالم بد شد و البته ندیدمش جز چند دقیقه. اما انقدر عاشق پایتختم که بدترین ورژنش هم برام حذابه😅