2777
2789
عنوان

کیا سریال پایتخت رو شب دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2746 بازدید | 78 پست
خیلی مسخره باید افتضاح خداوکیلی چرا هما انگار از زیر شکنجه و زندان در امده بود چرا نابود بود

عجب ! طرف رژیمم بگیره لاغر کنه میگید شکنجه شده و نابود !😑😂😂😂😂 منم متاسفانه لاغر شدم ولی اصلا دوس ندارم باید هز شکنجه در بیام😂😂😂

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم صورتشو ببین خیلیییی کبود و وحشتناک داغون شده

اصلا به بعضی چهره ها همون تپلی میاد،هما هم از اون دسته ها چهره هاس

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏

کیفیت پخش فیلم رنگ و نور ها هم یه جوری شده اصلا وایب پایتخت های قبلی رو نمیده

کیفیتش انگار از پایتخت ۱۰سال پیشم پایین تر اومده 

چیجوری بگم

نمیدونم متوجه شدید یا نه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید
شما هنوز هکسره رو اشتباه می نویسی؟

نه من به عنوان کسی که به دستور زبان فارسی به خاطر شغلم تسلط کامل دارم درست می‌نویسم!

کلماتی که ه‍ کسره دارن ، کاملا مشخص هستن در زبان فارسی

کلماتی مثل: کلمه، دکلمه، نقطه، برکه، قابلمه، چهارپایه و و ....خیلی کلمات دیگه!

لزومی نداره ما به هر کلمه‌ای سرخود ه‍ کسره بدیم!

اون وقت میشه مثل املای پر از غلط ابتدایی ها!

ممنون میشم در این مورد باهام بحث نکنی، چون فایده‌ای توش نمی‌بینم

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

کیفیت پخش فیلم رنگ و نور ها هم یه جوری شده اصلا وایب پایتخت های قبلی رو نمیدهکیفیتش انگار از پایتخت ...

چون خانوما آرایش غلیظ داشتن،سادگی چهره هما وفهیمه قبلا خیلی دلنشین تر بود 

سبیل ارسطو خیلی گنده بود اصلا به چهره ش نمیخورد

چون خانوما آرایش غلیظ داشتن،سادگی چهره هما وفهیمه قبلا خیلی دلنشین تر بود سبیل ارسطو خیلی گنده بود ا ...

اره اونا که خیلی بد بود 

همه چی یه جوری شده 

اصلا به دل نمیچسبه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید
واییی اصلا جذابیت قبل رو نداره انگار به طرز وحشتناک کتک خورده

خب کاهش وزن زیادی داشته،آدم وقتی‌ چاق وتپله پوستش سفید تر وروشن تره،با کاهش شدید وزن پوست شادابی قبلی رو نداره وحتی ممکنه کدر به نظر برسه

البته در مورد همه ی چهره ها اینطور نیست

بیشتر اوناییکه تو سن بالاتر وزنشون رو خیلی پایین میارن

نه من به عنوان کسی که به دستور زبان فارسی به خاطر شغلم تسلط کامل دارم درست می‌نویسم!کلماتی که ه‍ کسر ...

مرسی عزیزم کاش این متن رو بشه تو هر تاپیک گذاشت واقعا دلم میگیره از این همه غلط نوشتن 

مرسی عزیزم کاش این متن رو بشه تو هر تاپیک گذاشت واقعا دلم میگیره از این همه غلط نوشتن

مدت هاست به من میگن غلط می‌نویسی!

شما یک کتاب فارسی جلوت باز کن....

کدوم قسمتش می‌بینی الکی هرجایی که نیاز به کسره هست، اومدن ه‍ چسبوندن به کلمه؟!!!

فقط یه چیزی میگن

دقیقا چالشی که ما با بچه‌های ابتدایی تو مدرسه داریم

موقع املا تصور میکنن هرچیزی که کسره داره باید براش ه‍ بزارن

مدت هاست به من میگن غلط می‌نویسی!شما یک کتاب فارسی جلوت باز کن....کدوم قسمتش می‌بینی الکی هرجایی که ...

ببخشید وارد بحثتون مشم،کدوم کلمه رو میگن اشتباه مینویسین؟؟

کنجکاو شدم

ببخشید وارد بحثتون مشم،کدوم کلمه رو میگن اشتباه مینویسین؟؟کنجکاو شدم

این دوتا متن رو بخون بگو کدومش از لحاظ املایی درست هست؟

متن اول:

دلیرانه ایران ، راهه دوم را برگزیدند. نبرده دلاورانه ایرانی شگفت‌آور بود.آریو برزن با شماره اندکی از سپاهیانه خود ، به سپاهه عظیمه دشمن، یورش برد.

حالا متن دوم:

دلیران ایران ، راه دوم را برگزیدند. نبرد دلاوران ایرانی شگفت‌آور بود.آریو برزن با شمار اندکی از سپاهیان خود ، به سپاه عظیم دشمن، یورش برد.

کدومش درسته؟