2777
2789
عنوان

خانما شوهرم نمیزاره ادامه تحصیل بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 46 پست

فاصله بین طلاق اولت با ازدواج دومت چقدر بود

چرا بعداز طلاق اولت نرفتی سر کاری بعد به یه سطحی برسی و دوباره ازدواج کنی

قبل ازدواج دومت مشاوره رفتی؟؟؟اقا هم شرایطش عین شما بود یا مجرد بود

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جدا شو ازشچرا باید با آدمی که بال هاتو قیچی میکنه و انقدر خودخواهه زندگی کنی

عزیزم ازدواج دومشه چرا باید گرهی که با دست باز میشه رو با دندون باز کرد بحث زندگیه دو نفره طلاق تنها راه حل نیست آخرین راه حله

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

شوهر من داره‌چیکار کنم فقط راه حل

خب شما باید حواست جمع میکردی شناخت بدست میاوردین قبل اینکه برین زیر یک سقف شناخت کامل میکردین ک ازدواج تون عاقلانه عقلی باشه نه براساس احساس هیجان

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
ببخشید خواهرانه و صریح میگمازدواج دومته بشین سر زندگیت. جدا بشی کی میاد دوباره آخه؟ بشین انقد زندگی ...

مطمئنم سنم بره بالا میگفتم ای کاش همون اول جدا میشدم و خیلی حسرتها تو دلم نمیذاشتم

اول اینکه مطمعنا از قبل ازدواج و دوران اشنایی یه سری رفتارهایی که الان داره و نشون داره حالا شما  جدیش نگرفتی بعدم اینکه از اونجایی که ازدواج دوم هست بخوای جدا بشی برای خودت سخته بسپار به زمان انشالا یه مدت بگذره نرم میشه

خب شما باید حواست جمع میکردی شناخت بدست میاوردین قبل اینکه برین زیر یک سقف شناخت کامل میکردین ک ازدو ...

خب الان که ازدواج کردن سازش بهترین راه حله طلاق همیشه آخرین راه حله 

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

از اول بددل بود.میگم حوصلم سررفته میگه بچه بیار.حتی نمیزاره برم خیاطی ارایشگری یاد بگیرم

خب اگه حوصله ات سر میره کتاب بخون داستان بنویس جدول حل کن آشپزی کن شیرینی بپز دسر درست کن کیک بپز وقتی همسرت راضی نیست و نمیتونی راضیش کنی اعصاب خودتو داغون میکنی فقط 

خب اگه حوصله ات سر میره کتاب بخون داستان بنویس جدول حل کن آشپزی کن شیرینی بپز دسر درست کن کیک بپز وق ...

اون فقط ی زن میخواد صب تا شب تو خونه‌ باشه ن جایی بره و ن هیچی 

.مث ی کلفت