2777
2789

من و جاریم ازهم بدمون میاد۶ساله قطع رابطه ایم بعد دعوایی که کردیم

شوهرم وشوهرش تواین ۶سال علی رغم تمام دعواهایی که من وجاریم باشوهرامون کردیم رابطشون خوب موند باهم

من تازه مطلع شدم شوهرم ۶سال ظاهرحفظ میکرد که بابرادرش رابطه نداره( برادرش تودعوابه من خیلی توهین کردوپیش شوهرم گفته پشیمونم از رفتارم و ازدلش درمیارم😶)

منم که دیدم دعواهام باشوهرم بی فایده بوده دیگه تلاشی برای کاهش روابطش بابرادرش نمیکنم ولی نگرانم سطح رابطه دوباره توسعه پیداکنه ودوباره سروکله جاری توزندگیم پیداشه البته شهرهای خیلی دورازهم زندگی میکنیم وروابط برادرا باهم ۹۰درصدتلفنیه

نخواه دو برادر ک سالها باهم بودن و باهم بزرگ شدن سر چیزای دنیای یاهرچیزی باهم قطع ارتباط کنن.

هیچوقت این و نخواه

ی خانم باسیاست هیچوقت بد خونواده شوهرش پیش شوهرش نمیگه

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم اونا برادرن نمیشه از هم جداشون کرد ما غریبه هستیم منم همین مشکل با یکی از جاریم دارم ولی اصلا ...

میدونم ولی جاریم واقعا مزخرف ورواعصابم بود نمیخوام دوباره پاش به زندگیم بازشه اگربرادرافقط رابطه داشته باشن مشکلی ندارم 

نخواه دو برادر ک سالها باهم بودن و باهم بزرگ شدن سر چیزای دنیای یاهرچیزی باهم قطع ارتباط کنن.هیچوقت ...

چندسال جاری خون به دلم کرد تابه این نتیجه رسیدم که دوری بهترین کاره ازاین آدم. 

قطع رحم هم از گناهانه.

اتفاقاارتباط داشته باش

دوست نداری نبینشون

از دور.تلفنی تبریک عید و گذاشتن کنار کدورت ها...

صله رحم واجب دین ماست... 

فکرکن اصلا مردن اونا... نمیخوای ببخشیشون... ۶ساااال تحمل کنی ناراحتیو اندوه و ادم مریض میشه... ببخشیم تاببخشن مارو. ب خودمم میگم.

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
میدونم ولی جاریم واقعا مزخرف ورواعصابم بود نمیخوام دوباره پاش به زندگیم بازشه اگربرادرافقط رابطه داش ...

برای منم همین جوره تازه تو ۳ طبقه مادر شوهر جاری ومن ولی اصلا محل نمیزارم بهش اتیش میگیره

چندسال جاری خون به دلم کرد تابه این نتیجه رسیدم که دوری بهترین کاره ازاین آدم.

دور باش دور دور.

صمیمی نباش 

ولی نگو باهات قهرم.

از دور ی سلام احوال همین... 

از کسی بدمون میاد یعنی بهش گفتیم بیاتوذهنم و قلبم تاازتوبدم بیاد.. بذارش کنار و اصلا بهش فکرنکن. برعکس ازطرفش از خدا عذرخواهی کن. بگو خدایا ببخشش.

انقدر سبک میشی حد نداره ... 

دقیقا همین مشکل رو منم دارمچه توهینایی که خود برادر شوهرم و زنش نکردن بمنولی بازم شوهرم انگار ن انگا ...

من خیلی حرص خوردم ودعوا کردم باشوهرم ولی میبینم فایده نداره برادراازهم جدانمیشن الانم خودم دوتاپسردارم ودرک میکنم چه پیوندعمیقیه بین برادرا‌.ولی نمیخوام جاریم دوباره پاش به زندگیم بازشه

قطع رحم هم از گناهانه.اتفاقاارتباط داشته باشدوست نداری نبینشوناز دور.تلفنی تبریک عید و گذاشتن کنار ک ...

۶سال که سهله۶۰سالم بگذره اخلاق آدما عوض نمیشه اونی که حدخودشونمیشناسه همون باقی خواهدموند این تجربمه ولی میخوام روابط برادرا بدون حضورمازنها ادامه پیداکنه

منم با جاریم قطع رابطم ولی با خود برادر شوهرم حرف میزنم البته که فقط سلام و خدافظ چون اصلا رومون تو روی هم باز نیست و بی احترامی به هم نکردیم هیچ وقت مثل برادر بزرگترمه . 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....