2777
2789
عنوان

کسی هست روابطشون با برادرشوهر اینجوری باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگو دوری و دوستی

رفت و آمد نکن

بعدشم خودت میگی بین تون کلی فاصله هست

نگران چی هستی سر سبحی🤭

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
بگو دوری و دوستیرفت و آمد نکنبعدشم خودت میگی بین تون کلی فاصله هستنگران چی هستی سر سبحی🤭

نگران اینکه تاحالا روالط برادرا مخفی بودتازه فهمیدن که من میدونم حالا که اشکارشده ممکنه گام های بعدی برای توسعه روابط برداشته شه

برادرشوهرم روشوهرم خیلی نفوذ داره حتی ممکنه تاثیربزاره شهرزندگیمونم ببره پیش اونا

نگران اینکه تاحالا روالط برادرا مخفی بودتازه فهمیدن که من میدونم حالا که اشکارشده ممکنه گام های بعدی ...

وای آره الان ترسناک شد

به نظرم درباره ش با شوهرت صحبت نکن

وانمود کن هنوز عصبانی هستی که نخواد چنین پیشنهادی بده و یا بهتر بگم جرات نکنه

اگر حرفش پیش اومد بگو آزموده را آزمودن خطاست و دوری و دوستی رو ترجیح میدی که حرمتها از این بیشتز از بین نره

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
منم با جاریم قطع رابطم ولی با خود برادر شوهرم حرف میزنم البته که فقط سلام و خدافظ چون اصلا رومون تو ...

کاش برادرشوهرمنم به حرف زنش نمیومد به من توهین کنه که من مجبورنبودم حذفش کنم اززندگیمون

چه جالب دقیقا منم شش هفت سالع با جاریم قهرم ولی به شوهرم گفتم هیچ وقت مانع رابطه بین تو برادرت نمیشم

این خوبه به شرطی که برادرشوهر تحت تاثیرزنش نباشه ونیادنقشه های نیم کاره اونو تموم کنه برادرشوهرمن نفس بی اجازه زنش نمیکشه و مم‌کنه همون کاری که زنش نتونست بکنه روبکنه اختلاف بین من وشوهرم بندازه

این خوبه به شرطی که برادرشوهر تحت تاثیرزنش نباشه ونیادنقشه های نیم کاره اونو تموم کنه برادرشوهرمن نف ...

اتفاقا برادرشوهر منم همینه بدون اجازه زنش قدم برنمیداره حتی با یچه هامم شبیه عمو ها نیست ولی شوهر من وقتی بچه عای اونو‌میبینه میخواد قلبشو در بیاره براشون خون دلها خوردم برای این رفتار همسرم سالهاست دارم تو گوشش میخونم ببین اون چه رفتاری داره ولی انگار یاسین تو گوش خر میخونم 

به این نتیجه رسیدم همسر من درست شدنی نیست و تنها راهی که به ذهنم رسیده اینه که تا جای ممکن خونه مادرشوهرم همدیگر رو نبینیم یعنی بفهمم اونجان من نمیرم و یا اگع ما اونجا باشیم اونا بیان فوری بلند میشم