2777
2789
خب چرا باید ادم جواب این اشخاصو بده ک دردسر بشه همون اول کار بلاک بدون جواب دادنحداقل وقتی فهمید کیه ...

فقط که باشماره تلفن نیست .گاهی برای ساکنان  واحد های یک آپارتمان این مشکل ها پیش میاد که حس امنیت برای خانم ازبین میره ووقتی حرف بزنه تهمت هرزگی میخوره

لایک نکنید .توروخدا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همسرت چجور آدمیه عاقله یا بزن بهادره؟ یا یهو جوگیر میشه چجوریه

عاقل که هست اما واقعا تواین مسائل بعیدمیدونم عاقلانه رفتارکنه کسیم هست که بشدت بهش اعتماد داشت مثل چشماش

اگه برادر شوهرت نيس حتما بگو 

جوري بگو كه دعوا نشه 

خانمي كه به شوهرش بگه قطعا تو چشم شوهرش بزرگ ميشه البته اگه شوهر عاقلي داشته باشه

{هر وقت آقاي عرب به شما درخواست دوستي داد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

عاقل که هست اما واقعا تواین مسائل بعیدمیدونم عاقلانه رفتارکنه کسیم هست که بشدت بهش اعتماد داشت مثل چ ...

خب قضیه خیلی خوب شد 

اینو باید گفت چون میگی اعتماد داشته بهش

نترس هیچ اتفاقی نمیفته فقط باید همسرت بدونه 

نگی بهش خیانته

بشددددددت حساسه واقعا از واکنشش میترسم

اگر حساسه پس بهش نگید خودتون مسئله را یجوری حل کنین با ظاهرنشدن جلوی اون شخص...بلاک کردن...تلفناشو جواب ندادن...حتی یواشکی و سیاستمدارنه به همسرش بگید مدرک جمع کنین بعد به همسره اون شخص بگید اگه ندرک نداشته باشین مطمین باشید همسرش رو قانع میکنه که شما رو مقصر بدونه...از تماساش و پیاماش اسکرین بگیرید