2777
2789

من از بچگی ادم تنهایی بودم خیلی زیاد تو مدرسه تو خونه فقط مینشستم تو مدرسه بلزی بقیه نگاه میکردم و حسرت میخوردم 

نمیدونم چرا برا من اینجوره خسته شدم

مثلا الان ۲۸ سالم دوستم میگف دانشگاه شرو شد هرروز میربم کتابخونه منم خوشحال ک ادم پایه خوندن پیدا کردم 

حالا دانشگاه یماهه شرو شده اصن نمیاد خورد تو ذوقم 

روز عید بش گفتم بیا گفت باش اما خواب موند منم  دیگ مث خودش ارتباطم کم‌کردم  اما تا دلت بخواد پیام میده احوالپرسی هرروز  اما تو دانشگاه ک ادم نیاز دارم برا تایم ناهار یا برای کتابخونه رفتن نیستش 

دوباره همخونم پیام داد میخواد غذاشو رژیمی کنه یعنی از من جدا کنه من خیلی ضدحال‌خوردم اما بعد‌گفت اوکیه باهم میپزیم و میخوریم 

دوباره همون دوستم چون تو کلاسمون هیچ دوستی ندارم  یجور حرف زد ک من نرم سرکلاسش گف تایم ناهار میبینمت تایم ناهار ز زد گفتم طبقه بالا سلفم بهد گفت خب غذاتو‌بخور من پایینم نوش جانت 

خ ناراحت ششدم 

و هستم 

ی کسایی تو دانشگاه رابطه عاشقانه دارن یا هم رل دارن هم رفیق فاب خیلی حسرت میخورم 

قلبم میشکنه

اونوقت رل من خیانتکار از اب در اومد 

ب چی واقعا دلمو خوش کنم تو این زندگی ؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب...

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

ببین از مدرسه به بعد اصن نباید رو دوستا حساب کنی

باید تمرین کنی که تنهایی بتونی از پس همه چی بربیای

منم تو سه سال لیسانسم با هیشکی صمیمی نبودم، چون همه فکر زندگی خودشونن تو این سن

فقط به درد این میخورن گاهی اوقات موقع بیکاری باهاشون بری یه دور بزنی

بعدم تو دوران دانشگاه چون هر کسی برای یه منطقه ایه فرهنگا خییییلی متفاوته،اصلا نمیشه رو هیشکی حساب کرد

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید

بعد از اینکه چندتا پیرآهن بیشتر پاره کردم متوجه شدم فایده ندارد تنها باش مثل عقاب پادشاه باش تنها پیشرفت کن

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید
بعد از اینکه چندتا پیرآهن بیشتر پاره کردم متوجه شدم فایده ندارد تنها باش مثل عقاب پادشاه باش تنها پی ...

اینها شعاره ادم نیاز داره دیده بشه محبت کنه محبت ببینه ارتباط با بیرون ادم نیاز داره وقتایی ک دلم میگیره پس با کی صحبت کنم

ببین از مدرسه به بعد اصن نباید رو دوستا حساب کنیباید تمرین کنی که تنهایی بتونی از پس همه چی بربیایمن ...

من فقط در حد اینکه تو مسیرها یا مو قع ناهار تنها نباشم یکیو میخواستم و خیلی حس بدی دارم تنهام تو دانشگاه در حالی ک بقیع اکیپن یا حداقل با ینفرن

چون روابط برات خیلی مهمه ببخشید حس آویزون بودن میکنه .یه شخصیت محکم و بی تفاوت برا خودت بساز میفتن د ...

اره خیلی برام مهمه پس چی برام مهم باشع ؟ وقتی تنهام انگیزه پیشرفت ندارم 

من تو جای غریبم دور از خانواده 

بهرحال دلم میگیره گاهی 

نمیدونم اینکه یکی باشه باهاش  ناهار بخورم باهاش تو دانشگاه بچرخم انتظار زیادیه ؟ تو خونه تنهام تو دانشگاه دلم ارتباط میخواست