2777
2789
عنوان

نکات خواهر شوهر داری یادم میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 100 پست
بهترین وقت برای طلاقه این فرصت طلایی رو از دست بدی معلوم نیست دیگه کی گیرت بیاد ، از اینایی که میگن ...

من و شوهرم همو دوست داریم ، و این مستئل سطحی هستند 

میشه قلم پاشونو خورد کرد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از طرفی ام مامانم منو دعوا کرد ، گفت عروسی با فامیل دوماده بزار هرکاری میخوان بکنن ، تو فقط به عنوان ...

نه مراسم مال عروسه مامانت اونجوری گفته ک  دعوا پیش نیاد  با سیاست و لوس شدن ب شوهرت بفهمون نفهمید  بعد از راه دیگه وارد شو  من خواهر شوهرم  میگف نمیدونم عکس بزرگ بگیرین با رقص بیارم اینا من ی سال قبل عروسی ب شوهرم گفته بودم خوشم نمیاد اونم گف عکس بزرگ نمیگیریم یا فهمیده بودم شاباش هارو قراره بردارن ب شوهرم گفتم من حین رقص شاباش جمع نمیکنم همه اینارو با زمان و سیاست حل کردم 

💗اگه استارترتاپیک نیستین رپلای نکنید💗

میگه ما از بچگی باهم بزرگ شدیم ،حکم خواهرمو دارن یکی نیست بگه اگه خدا میخواست خودش بهت خواهر میداد ، ...

دیگه به همسرت بفهمون اولویت شما هستی 

خواهرش نیستن اول خودت باور کن که به نوه عمو شوهر نگی خواهر شوهر داری یادم بدین قدم اول اینه که اگه خواهر شوهرت هم بودن حق دخالت تو بهترین شب زندگیت رو نداشتن چه برسه نوه عمو شوهر 

بگواز نظر من نا محرم هستن فردا روزی روشون حساسه یهو دیدی از خواهر تبدیل شده به زن صیغه ای معنی نداره یه فکر دل وحرف اونهاست 

شمام خودت فامیل داری مجلس رو گرم کنن یا نکنن مگه موندی معطل اینا 

معلومه شخصیتشون مشکل داره اونا که تجربه ازدواج وشکست دارن تو زندگی نباید بیان به شوهرت گزارش بدن زنونه عقد چه خبر شد و..و اینکه نمی‌فهمن اون شب برای شماست 

چقد نامفهوم نوشتی ببخشیدا

میگم آره همون که گفتی    🤦دختر دایی شوهرم همینجوری مثل دختر عموی شوهرت خواستن دخالت کنه در مورد عقد اولی که محترمانه نشوندیمش سرجاش فهمیدم اینا کلا اینجورین

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دیگه به همسرت بفهمون اولویت شما هستی خواهرش نیستن اول خودت باور کن که به نوه عمو شوهر نگی خواهر شوهر ...

ببین خواهر من بی فرهنگن، 

ما یه برنامه داشتیم مراسم عقد ، همه فامیلای من هماهنگ کرده بودن لباس ست سبز رنگ بپوشن ، دیجی اعلام کرد لباس سبز ها بیان ، زن عموی شوهرمم اومده با یه لباس متفاوت ، بهش گفتن تو بیرون باش فعلا فیلم بد نیفته

حتی همینم رفتن به شوهرم گفتن ،اونم می‌گفت چرا دست مهمون رو گرفتین آداب مهمون داری بلد نبودین آوردین از رقص بیرون 

دارن شوهرمم خاله زنک میکنن

نه مراسم مال عروسه مامانت اونجوری گفته ک دعوا پیش نیاد با سیاست و لوس شدن ب شوهرت بفهمون نفهمید ب ...

باز خوبه شوهرت طرف تو بوده 

شوهر من که فک می‌کنه فامیل من قوم ظالمین ان 

فامیل خودش بره 

فامیل من بهشون ظلم کردن 

والا ماها خودمون عمرا دخالت کنیم بعد انتظار داریم بقیه هم نکنن

والله من زن داداشام چندسال عروس مون بودن تو ی خونه بودیم یادم نیس پرسیده باشم چرا رفتی چرا پوشیدی اصلا به من ربطی نداشت نه فقط من همه دخترهامون  این شکلی آن  تو کار عروس جماعت دخالت نمی‌کنیم به ما ربطی ندارد ولی آخ امان از بعضی ها عروس جز جیگر میکنن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

شوهرت نباید اجازه ی دخالت بده اونم به دخترعموهاش 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
باز خوبه شوهرت طرف تو بوده شوهر من که فک می‌کنه فامیل من قوم ظالمین ان فامیل خودش بره فامیل من بهشون ...

من شوهرمو طی زمان درست کردم  مردا عاشق لوس شدن و لوندی ان زور بگی  بدتر لج میکنن خیلی سختی کشیدم تا اونی شد ک میخوام 

ببین خواهر من بی فرهنگن، ما یه برنامه داشتیم مراسم عقد ، همه فامیلای من هماهنگ کرده بودن لباس ست سبز ...

ب نظرم اینارو باشوهرت حل کن  یا برین پیش مشاور شوهرت هنوز ب بلوغ عقلی نرسیده انگار بعد ازدواج حتی پدر مادر میشن درجه دو چه برسه دیگه زن عمو بعد عروسی هم این موضوع ممکنه اذیتت کنه 

من شوهرمو طی زمان درست کردم مردا عاشق لوس شدن و لوندی ان زور بگی بدتر لج میکنن خیلی سختی کشیدم تا ...

من فعلا ک وقت ندارم ۱۰ روز مونده به عروسی ، خودمم دانشجو شهر دیگه بودم تاحالا ، ۳ ماه دیگه فارغ‌التحصیل میشم ، بعدش شوهرمو میگیرم تو چنگم 😂