2777
2789
عنوان

نکات خواهر شوهر داری یادم میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 100 پست

من سر شوهرم با بابام دو سال قهر بودم!

خونشون نمیرفتم بهم التماس میکردن

بعد یه روز بحثمون شد با شوهرم گفت مگه تو چیکار کردی برا من و این زندگی!!!

من اینجوری بودم که!!!!

شوهرم هیچ وقت قدر کارامو نمیدونه اگه بیستا به خانوادم بگه من یکی بگم شر به پا میکنه😂همین الانشم باهاش قهرم کلا شوهر داشتن زمانی سخت میشه که مث زن بااشه قهرکنه!ناراحت بشه از چیزا جزیی 

من سر شوهرم با بابام دو سال قهر بودم!خونشون نمیرفتم بهم التماس میکردنبعد یه روز بحثمون شد با شوهرم گ ...

من با اینک خواهر شوهر ندارم و اینا ۳ تا داداش بزرگ شدن ولی شوهرم روحیه اش پرنسسعلی شده 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همییین دیگه، انگاری سر لج افتاده شوهرم ولی میدونی خیلی سیاست داره جلو خونوادم قشنگ حفظ ظاهر کرده باه ...

دقیققاااااااااا عین شوهر منه

با مامان و بابام اینقدر خوبه ولی بعدش کافیه یه چیز ریز بگن

یاحسین

یه بار شیره انگور بابام پیدا کرد به شوهرم گفت تو شیره شناسی بچه بروجردی بگو ببینم خوبه؟ 

شوهرممممم یه یاحسینی سر من درورد که چرا بابات اینجوری به من گفته من که شیره نمیخورم😐😂😂

من با اینک خواهر شوهر ندارم و اینا ۳ تا داداش بزرگ شدن ولی شوهرم روحیه اش پرنسسعلی شده

خلاصه خواهرم از من به تو نصیحت باهاش بحث نکن اون دوتا سلیطه اگه چیزی حالیشون بود طلاق نمیگرفتن

به شوهرت بگو عشقم بزار مراسمم به دلخواه جفتمون باشه که بعدا حسرت نخورم که فلان چیزو چرا انجام ندادم

درمورد بابات هم گفت بگو پدرمه اخلاقش اینجوریه سعی کن عادت کنی چون از قصد چیزی بهت نمیگه

بعد جلو بابات هم حتما حفظ ظاهر می‌کنه بیشتر حرصت درمیاد

بینامووووصه اینقدر قشنگ حرف میزنه به مامان و بابام میگه مامان و بابا آدم میگهههه اههه طرف چقدر با ادبه

نمیدونن چه آب زیر کاهیه

بنظرم راست میگی تو ذهن خودم بزرگ‌ شون‌کردم وگرنه عددی نیستن بعدم حسودیم میشه شوهرم طرف شونو میگیره ی ...

بزار تعریف کنه تا وقتی به شما آسیبی نرسیده مهم نیست وقتی مهم میشه که به شما زیانی برسه شما هم همراهی کنید ولی در حد اعتدال .

هیچ زنی با کار کردن خونه مادرشوهر وهدیه خریدن براشون عزیز وقابل احترام نمیشه .اون زنی قابل احترام میشه که هر روز از روز قبل یک قدم جلوتر باشه .مستقل باشه .به فکر زندگی خودش باشه این حرفها رو من به دختر خودم هم میگم 

کتاب بخون .کلاس برو.درآمد داشته باش .پس انداز داشته باش برای منم دعا کن این روزا خیلی به دعا محتاجم. 

بی اعتنایی وتمام، کارخودتو بکن، دخترعمو کیلو چنده

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
بیشتر ببینید