2777
2789
عنوان

نکات خواهر شوهر داری یادم میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 100 پست
مثلا چه سیاست هایییی

اینکه باهاشون باش ولی نه خیلی عمیق یعنی همه چی سطحی بخند وحرف بزن درحد معمولی رفت وامد هر دوماه یکبار جایی دعوت بودی دیدی خیلی سطحی کسی که همیشه هست برخورد کن نه گرم نه سرد نه نزدیک نه دور نه خیلی صمیمی نه خیلی عمیق امیدوارم منظورمو گرفته باشی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هر دو مطلقه هستن شوهرت میگه خواهرم هستن جای تفکر داره ها اگه از الان همسرت شما رو به اونا ترجیح نده ...

من تا الان بهشون رو‌ندادم تو این یک سال و خورده ای 

نمی‌دونم بحث ترجیحه یا چی 

میگه مراسم قبلی تو تحویل شون نگرفتی ، اینا 6 ماهه دارن توسر ما میزنن این موضوع رو 

میگه واسه همین عروسی رو سپردم به خودشون هرکاری میخوان بکنن

دلم میخاد فقط تا عروسی بهشون کاری نداشته باشم ، بعدش پاشونو قطع کنم از زندگیم

من قبل عروسیم هرچی میگفتن میگفتم باشه عه اره باشه بعد کلا کار خودمو کردم ب همسرت بفهمون مراسم توعه و ارزو داری و خرج کردی پس باید عروس راضی باشه با لوندی و سیاست بعد عروسی قلم پاشونو از زندگیت قطع کن 😊

💗اگه استارترتاپیک نیستین رپلای نکنید💗

اینکه باهاشون باش ولی نه خیلی عمیق یعنی همه چی سطحی بخند وحرف بزن درحد معمولی رفت وامد هر دوماه یکبا ...

میگی در ظاهر باهاشون خوب باش ،جلو شوهرت خودتو خوب نشون بده , در باطن به یه طرفت بگیرشون 😂

من قبل عروسیم هرچی میگفتن میگفتم باشه عه اره باشه بعد کلا کار خودمو کردم ب همسرت بفهمون مراسم توعه و ...

من یخوردع تهاجمی برخورد کردم متاسفانه ، زنگ زدم شوهرم گفتم دخالت نکنن ، اونم ناراحت و عصبی شد ، از من دلخور شد 

من تا الان بهشون رو‌ندادم تو این یک سال و خورده ای نمی‌دونم بحث ترجیحه یا چی میگه مراسم قبلی تو تحوی ...

اصلا حس خوبی نمی‌گیرم از حرفهای شوهرت یعنی چی باید به فکر دل واحساس تو باشه 

دیدیم مادر یا خواهر خودش رو داماد آدم حساب کنه دیگه والا اولین باره میشنویم دختر عمو اونم مطلقه مهم باشه 

من یخوردع تهاجمی برخورد کردم متاسفانه ، زنگ زدم شوهرم گفتم دخالت نکنن ، اونم ناراحت و عصبی شد ، از م ...

اره عصبی نشو  کم کم درست میشه  کلا مردا قبل عروسی خیلی گوز گوز میکنن بعد عروسی درست میشه میفهمم چقد عصبی میشی هم استرس عروسی هم خرج مخارج هم دخالت ولی بهش بفهمون منطقی عروس تویی و مراسم توعه 

💗اگه استارترتاپیک نیستین رپلای نکنید💗

اصلا حس خوبی نمی‌گیرم از حرفهای شوهرت یعنی چی باید به فکر دل واحساس تو باشه دیدیم مادر یا خواهر خودش ...

میگه ما از بچگی باهم بزرگ شدیم ،حکم خواهرمو دارن 

یکی نیست بگه اگه خدا میخواست خودش بهت خواهر میداد ،خوبه الان منم با پسرعمو پسرعمه هام صمیمی بشم گرم بگیرم؟ 

بهترین وقت برای طلاقه این فرصت طلایی رو از دست بدی معلوم نیست دیگه کی گیرت بیاد ، از اینایی که میگن مثل خواهرمه بیشتر بترس

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنیemtehanejabr.blogfa.com

بیشتر ببینید
اره عصبی نشو کم کم درست میشه کلا مردا قبل عروسی خیلی گوز گوز میکنن بعد عروسی درست میشه میفهمم چقد ...

از طرفی ام مامانم منو دعوا کرد ، گفت عروسی با فامیل دوماده بزار هرکاری میخوان بکنن ، تو فقط به عنوان عروس برو و بیا