2777
2789
عنوان

کسایی که مشکل دریچه ای قلب دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 27 پست
من چندتادکتر عوض کردم همه گفتن اگه بیشترشد باید عمل شه فعلا نباید باردارشم که الان نزدیک۲ساله نه دکت ...

اشتباه نکن من ۳سال نرفتم خودمم نفهمیدم خیلی تنگ شده بود باالن زدن باز تنگ شد جراحی لازمه 

حتما چکاب برو

بیمارستان رجایی خوبه

به حکمتش دل بسپار(خدا)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چند سالشه ؟من همش فکر میکردم دیسک گردنم گرفتمکاش یه علامتی میداد

الان ۲۲ماهشه

ماتو۵ماهگی فهمیدیم واس سرماخوردگیش برده بودیم دکترگفت قلبش صدای اضافی داره وازاونجاشروع شد

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
تپش بیش از حد تیر کشیدن های مداوم که هربار فکر میکنم الانه که بمیرم نمیتونم نفس بکشم باید نفسای کوتا ...

ای خدابمیرم واس دخترم یعنی اونم این دردارودراه یویش بسته بودکه بابالون بازشد

یکیشم گشادی داره

که دکترش میگه اینطوری پیش بره به عمل احتیاجی نداره

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
الان ۲۲ماهشهماتو۵ماهگی فهمیدیم واس سرماخوردگیش برده بودیم دکترگفت قلبش صدای اضافی داره وازاونجاشروع ...

دارو که اثر نداره ولی اگه دیر بری قلب نارسایی میگیره 

لاقعل سروقت جراحی بشیم بهتره

به حکمتش دل بسپار(خدا)
ای خدابمیرم واس دخترم یعنی اونم این دردارودراه یویش بسته بودکه بابالون بازشدیکیشم گشادی دارهکه دکترش ...

برای من که دردی نداره ناراحت نباش

به حکمتش دل بسپار(خدا)
مال منم از بچگی بوده عمل شدم

مشکلتون چی بودکه عمل شدین

دخترمن بابالون حل شد

ویه دونه هم گشادی رگ داره که اونم هردفعه بردم دکترش گفتهخوب پیش رفته اصلاهم دارومصرف نمیکنه فقط سه ماهی مصرف کردقبل وبعدازبالون

من بیماری مادرزادی دارم بازم جراحی میخولد تعویض دریچه یه چندسال دیگه

عزیزم

ان شالله که حالت بهترشه