[QUOTE=376524898]سال آشتی من با خدا و ائمه...سال عاقل شدنم[/QUOTچقد قشنگ از کجا شروع شد؟
شب قدر و محرم ۱۴۰۳... تقریبا حوالی عید و اسفند ۱۴۰۲
اگر نا امید شدید و از خدا غافل تاپیک آخر منو رو بخونید ((الوعده وفا))《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند تا اتفاق خیلی تلخ برام افتاد به خدا اعتماد کردم درسته این وسط صبرم تموم میشد و بهش شکایت میکردم اما یه چیزو خیلی خوب فهمیدم (خدا وقتی چیزی رو به ما دیر میده آخرش بهترین شو میده طوری که ما به فکرمونم نمیرسه که همچین اتفاقی ممکنه بیوفته)
کلا وقتی صمیمیت بین دوتا رفیق بیشتر میشه حساسیت ها هم بیشتر میشه دوست صمیمی خودم الان کوچک ترین چیزی ...
😂اخه میدونم اگه صحبتم بکنم انتقادو قبول نمیکنه و باز ناراحت میشه
روایت است که چون تنگ شد بر او میدان فتاده از حرکت ذوالجناح از جولان/نه ذوالجناح دگر تاب استقامت داشت نه سیدالشهدا بر جدال طاقت داشت/هوا ز باد مخالف چو قیرگون گردید عزیز فاطمه از اسب سرنگون گردید/بلند مرتبه شاهی ز صدر زین افتاد اگر غلط نکنم عرش بر زمین افتاد