2777
2789
عنوان

اگر ازدواج نکنم خیلی ضرر کردم و تصمیم بدی گرفتم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3366 بازدید | 194 پست
ببین منم مجردم ۳۲سالمه.اول اینکه خودت رو درگیر کار و درس بکن.اگر فرصت پیش امده که بری از ایران برای ...

من اول میخواستم برم 

بعد گفتم ولش کن بدبخت

بری اون ور از صفر شروع کنی 

تنهایی بکشی 

خودم باید مخارج خودمو بپردازم

خودم باید مراقب خودم باشم

حقیقتش خیلی تا اینجا دهنم سرویس شده

دیگه طاقت تنهایی مطلق و پاره شدن در دیار غربت رو ندارم

ببخشید با این ادبیات نوشتم 

حالا کلا وضعیت برا ازدواج سختهولی خوب به جای این فکرها دنبال رشد خودتون باشینمن اگه سن شما بودم حتما ...

حوصله هیچی رو ندارم 

خدا بخواد ازدواج جور میشه خدا نخواد دختر هرچی هم تلاش کنه جور نمیشه 

کاربری دست دو نفره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این غلطه که دختر از پسر خواستگاری کنه تو جامعه بد میدونن خیلی از پسرا هم جنبه این رو ندارن حتی اگه خ ...

غلط ک نیس ولی خیلیا میپسندن خیلیا هم نمیپسندن

حالا من نمیگم خواستگاری مستقیم

ولی یه جورایی ب طرف ب طور غیرمستقیم بفهمونه خوشش میاد شاید یکی ام منتظر حرکت اسی باشه

من اول میخواستم برم بعد گفتم ولش کن بدبختبری اون ور از صفر شروع کنی تنهایی بکشی خودم باید مخارج خودم ...

راحت باش گلم.

پس اگر شغلی نداری دنبال شغل مرتبط با درست باش.

اگر هم شاغلی و وقت ازادداری برو دنبال شغل دوم.

خلاصه دنبال سرمایه گذاری باش

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید
غلط ک نیس ولی خیلیا میپسندن خیلیا هم نمیپسندنحالا من نمیگم خواستگاری مستقیمولی یه جورایی ب طرف ب طور ...

پسری که منتظر باشه دختر پا پیش بذاره واسه ازدواج به درد نمیخوره مرد باید تکیه گاه زندگی باشه 

کاربری دست دو نفره

حوصله هیچی رو ندارم خدا بخواد ازدواج جور میشه خدا نخواد دختر هرچی هم تلاش کنه جور نمیشه

من بارها و بارها تلاش کردم

هزار بار با آقایون مختلف که به دلم نشستن صحبت کردم

نخ که په عرض کنم ریسمان بهشون دادم

ولی جور نشد آقا 

خواستگاری برای من جور نشد

الانم داشتم به یه مورد جدید فکر میکردم ولی گفتم ولش کن خر ما از کره بودن دم نداشت

گیرم برم کلی انرژی بذارم روی این یکی و بازم نشه 

خداروشکرت

بآنگاه رفتم فایده نداشت خیلی استایل من بهم ریختهحالا چشم باشگاه میرمزبان آیلتس ۸ دارم دیگه چه کلاسی ...

یه زبان دیگه وقتی استعداد داری و توانایی

ولی حتما باشگاه برو به خاطر سلامتی خودت البته

کاش من جوون بودم و فرصت داشتم کسی بهم میگفت باشگاه برم و باشگاه فقط برای وزن کم کردن نیسا 

غلط ک نیس ولی خیلیا میپسندن خیلیا هم نمیپسندنحالا من نمیگم خواستگاری مستقیمولی یه جورایی ب طرف ب طور ...

من بارها و بارها تلاش کردم

هزار بار با آقایون مختلف که به دلم نشستن صحبت کردم

نخ که چه عرض کنم ریسمان بهشون دادم

ولی جور نشد آقا 

خواستگاری برای من جور نشد

الانم داشتم به یه مورد جدید فکر میکردم ولی گفتم ولش کن خر ما از کره بودن دم نداشت

گیرم برم کلی انرژی بذارم روی این یکی و بازم نشه 

خداروشکرت

آدم غر غرویی نیستم ولی میگم حتی برای دوستی و آشنایی بیشتر از ۷۰_۸۰ باز تلاش کردم نشد

من بارها و بارها تلاش کردمهزار بار با آقایون مختلف که به دلم نشستن صحبت کردمنخ که په عرض کنم ریسمان ...

معمولا پسرا از دختری که دنبالشون بیاد برای ازدواج خوششون نمیاد نهایتش برای دوستی بخوانش که بعد یه مدت لذت بردن ولش کنن

پسرا دوست دارن با دختری ازدواج کنن که برای رسیدن بهش تلاش کرده باشند 

کاربری دست دو نفره

باید خواستگار خوب هم بیاد که خیلی از دخترا هستن 40 سالشون شده یه خواستگار خوب هنوز نداشتن بعضی دخترا ...

آره چه نکته جالبی، امان از سرنوشت. ولی خب خودمون هم میتونیم یه کارایی کنیم هااا؟؟

معمولا پسرا از دختری که دنبالشون بیاد برای ازدواج خوششون نمیاد نهایتش برای دوستی بخوانش که بعد یه مد ...

بله و برای رسیدن به من کسی تلاش نکرده 

چون کلا مالی نیستم خودم میدونم

ان شاءالله خدا بهم عمر طولانی نده که اذیت بشم

از این دنیا و سیستمش هم بیزارم 

ولی ان شاءالله شما جای من خیلیییییی خوشبخت باشی خواهر جون 😍🧡

من بارها و بارها تلاش کردمهزار بار با آقایون مختلف که به دلم نشستن صحبت کردمنخ که چه عرض کنم ریسمان ...

نمیدونم چی بگم عزیزم

ولی یه اینکه تو هرکار خدا یه حکمتی هس عجیب اعتقاد دارم

شاید قسمته خیلی یهویی حتی تو همین سن ۳۵ ک میگی ازدواج جور شه بدرد نمیخوره یکی بیاد ک لنقدری بهم بخورین و قسمت هن باشین ک اصلا ب سنی که توش هسی فک نکنی

آره چه نکته جالبی، امان از سرنوشت. ولی خب خودمون هم میتونیم یه کارایی کنیم هااا؟؟

پسرا بله میتونن 

ولی دخترا نمیتونن چون تو جامعه ننگ میدونن دختر بره خواستگاری پسر 

کاربری دست دو نفره

وای اسی

من 39 سالمه و مجردم 

چقدر الکی غصه میخوری 

بابا به درک که شوهر نکنیم، مرد ها 90 درصد شون فقط دردسر ن

زندگی تو بکن، سر کار ت برو، تفریح ت رو بکن، لذت ت رو ببر

تحفه که نیستن مرد ها، اینجوری نیست که بدون اونا نشه خوشحال بود

اصلا نمیفهمم چرا انقدر ازدواج برات مهم شده!