2777
2789

اخرین چیزای عچیب غریبی ک شنیدیو دیدی اینجا چی بوده

کدوماش خنده دار بودن 

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزایی ک اینجا یاد گرفتم اصلا خنده دار نبودن

خب چیا یاد گرفتی

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
بیشتر ببینید

چیزای تلخ و حق

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

روز عید یه خانومی تاپیک زد عیدو تبریک گفت یکی بهش گفت بهتره ارزوی خوشبختی کنیم تا تبریک بگیم گناه داره ایام شهادت 🤕

خییییلی برام عجیب بود 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2133743 هر کی تو ناشناسم بیاد چرت و پرت بگه فوحشش میدم 

روز عید یه خانومی تاپیک زد عیدو تبریک گفت یکی بهش گفت بهتره ارزوی خوشبختی کنیم تا تبریک بگیم گناه دا ...

وای  

بیشتر ببینید

از نی نی سایت یاد گرفتم ازدواج نکردن بهتر از ازدواج بد کردنه ، بعضی ازدواجا می تونن آدمو مثل باتلاق بکشن پایین جوری که نه راه پس داشته باشیم نه راه پیش ، خیلی باید مراقب بود و به هر کسی اعتماد نکرد 

بین خیلی از تاپیکهایی که شاید از نظر من  جالب نبود ،تاپیک هایی بودن که توش خیلی چیزها یاد گرفتم ،مهم ترینش اعتماد به نفسی که هر خانم باید تو زندگی اش داشته باشه و ارزش خودش رو بدونه ،نحوه ی برخورد با آدمایی که ناراحتم میکنند  و اینکه اگر چیزی ناراحتم می کنه بتونم حرفم رو بزنم ،البته شاید هنوز هم کاملا نتونسته باشم از حقم دفاع کنم 

فن بیان یسری ها خیلی زیباست از اونایی که خوشم میاد اسکرین می گیرم ،بعضیها خیلی زیبا مطالبشون رو بیان ...

چ جالب ک اسکرین میگیرید

بیشتر ببینید