من جایی کار میکنم فروشنده ام بعد خیلی کم مشتری میاد مثلا در روز ۴ نفر بعد ماهی یبارم بار میاد که بامنه چیدنش ولی درکل در طول روز بیکارم بخاطر همین بمنمیگن براشون قهوه درست میکنم و چایی هم دممیکنم حقوق ۹ تومن میده با بیمه و ۹ ساعتکار در روز ولی چون بیکارم اکثرا اون یکی همکارام همش بهم تیکه میندازن که بیکاری و مفت حقوق میگیری منم واقعا خسته میشم از بیکاری نمیدونمچیکار کنم خیلی همپول لازمم ادمشرکت برو هم نیستم سنمم۲۴ مجرد اینم بگم اونایی که بهم تیکه میندازن خودشون بار خالی میکننو... من میگم برم بگم یکم بهم کا ای سیستمی هم بدین مشغول باشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊