2777
2789
عنوان

از دیشب تا الان ناراحتم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 52 پست
الان اسی پرتوقعه که انتظار داشته همسرش دنبالش بیاد یا حد اقل بر کنه خانومش بهش برسه ؟یا پدر شوهر خود ...

شوهرم همیشه همینه، نتونستم درستش کنم،هیچوقت پشتشو نگاه نمیکنه و خیلی سریع میره،همیشه بهش میرسم اما گاهی بخاطر بچه ها  یا کسی دیگه جا میمونم...اگر بهش بگم عصبانی نمیشه، خودم بیشتر بهم میریزم

همه چی باگفتگوحل میشه به جزبیدارشدن سرصبح😜😜😜
عزیزم شما ساعت یک شب تو شهر غریب نمیترسی سوار تاکسی بشی؟اون تاکسی خدای نکرده بدزدتت هیچکس خبردار نمی ...

واقعیتش ما تو روستا زندگی میکنیم واینکه یه زن بخواد تنهایی سوار ماشین بشه، خیلی کارسختیه، مثلا من جزو شجاعاشون هستم که اسنپ میگیرم😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راستش من ساعت ۲شب، ۳شب، تنهایی توی خیابون قدم زدم ماشین گرفتن ک دیگه چیزی نیست

کاش ما هم دل شما رو میداشتیم، اما بنظرم خطرناکه، اتفاق همیشه نمیفته فقط یکبار

دیگه شما باشی دلت به حال مادرشوهر بسوزه بخاطر اون رفتی و گم شدی ولی جوابت اینه مادرشوهر عروس رو دشمن و رقیب خودش میبینه پس نباید دلسوزی کنیم براشون توام غصه نخور مهم شوهرته که رفته تو حرم دنبالت گشته و چقدر استرس کشیده پس بقیه رو ولش تا دنیا بوده همینجوری بوده خودت باید دل قوی داشته باشی از پس خودت بربیای

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
دیگه شما باشی دلت به حال مادرشوهر بسوزه بخاطر اون رفتی و گم شدی ولی جوابت اینه مادرشوهر عروس رو دشمن ...

بله این زمونه نباید از کسی توقع داشت باید هرکی از پس خودش بربیاد🌹

بله این زمونه نباید از کسی توقع داشت باید هرکی از پس خودش بربیاد🌹

آره عزیزم همه جا باید خودت اول به خدا توکل کنی و بعد قوی باشی چطور اون موقع شب اقوامتو دیدی پس خدا حواسش بهت بوده بنده هاشو ولش کن 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔