2777
2789
عنوان

از دیشب تا الان ناراحتم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 52 پست
یک نصف شب تو جایی که حرم هست و همیشه شلوغه خیلی خلوت نیست که...

اول سوار اتوبوس شدم، تا نصف راهو رفتم، نصف دیگشچ باید تو خیابان دیگه بپیچم

همه چی باگفتگوحل میشه به جزبیدارشدن سرصبح😜😜😜

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دیگه گدشت خودتو اذیت نکن..همسرت هم که بنده خدا دنبالت میگشته..تو اون شلوغی پیش میاد دیگه که همو گم ک ...

با این صحبتات آروم تر میشم، ممنون

منم مادرشوهرم دوران نامزدیم هیچی بهم نداد

همه پولا رو جمع کرد باهاش طلا خرید شب عروسیم بهم بده

بعد به خونوادمم گفت حتما باید شما هم بهش طلا بدید

خونوادم ۷۰ تومن قرض گرفتن طلا خریدن واسم😭

اون وقت جاریم دعوا راه انداخته بود یا عروسی نمیام یا طلا رو میخوام

طلا رو داده بودن به جاریم😭

شب عروسیم برگشتم کلی گریه کردم

آبروم جلو خونوادمو فامیلام رفت

هیچوقت دیگه واسم نه طلا گرفتن نه پشیمون شدن از اینکه هیچ عیدی به جز شوهرم بقیشون هزارتومن هم بهم عیدی ندادن😭

خدا از جاریم نگذره بحاطر این شب های قدر که همیشه با خودخواهیاش حق منو ضایع کرده😭

اگر دختر داری سعی کن انقدر ترسو بارش نیاری.

کلا ذاتمون اینه... پدرم ومادرم محتاط هستن، کل قبیله مون همینطوره... دست خودمون نیس واقعیتش

الهیخیلی ناراحت شدم ولی تو که انقدر رو خودت کار کردی توقع نداشتن از دیگرانم یاد بگیر اینجوری زندگی خ ...

الان اسی پرتوقعه که انتظار داشته همسرش دنبالش بیاد یا حد اقل بر کنه خانومش بهش برسه ؟

یا پدر شوهر خودش عقلش قد نمیده که عروس به برادر شوهر نامحرمه و نباید با موتور بفرستن دنبالش !!!

اسی حق داری ناراحت بشی ولی به نظرم با زبون نرم از همسرت گلگی کن شاید اونی نبوده که تو فکر میکنی 

هم خودت سبک میشی هم همسرت متوجه اشتباهش میشه و دیگه تو شرایط مشابه تکرار نمیکنه 

منم تو شرایط مشابه بودم خیلی حس بدیه ولی من انقدر شوهرم زبون نفهمه به جا اینکه طلبکار بشم نگران میشم که شوهرم عصبانی نشه ، سرزنشم نکنه که چرا جا موندی 😑😑

جا بود ، بهم گفتن به خاله قول دادیم اون و سوار کنیم . برادرشوهرمم بود ( مجرده ) شدن چهار نفر من و جا ...

بنظرم زیاد موضوع بزرگی نیست

اینکه تنها نبودی و جاریت هم بوده داستان رو بهتر میکنه فکر کردم تنها گذاشتنت

ذهنتو آزاد کن

منم مادرشوهرم دوران نامزدیم هیچی بهم ندادهمه پولا رو جمع کرد باهاش طلا خرید شب عروسیم بهم بدهبعد به ...

واا اونا چرا قبول کردن طلا رو بدن یه جاریت ؟!

اصلا جاریت چرا همچین خواسته ای داشته؟!

چقدر عجیب 

راستش من ساعت ۲شب، ۳شب، تنهایی توی خیابون قدم زدم ماشین گرفتن ک دیگه چیزی نیست

مردا هم میترسن نصف شب بیرون برن

اینکه شما دختر تنها نصف شب تو خیابون قدم میزنی و بقیه این کار رو نمیکنن دلیل نمیشه شما شجاع باشی و بقیه ترسو

کار شما ببخشید دور از عقله

حالا نمیدونم شاید مشهد بخاطر حرم تاکسی باشه

ولی شهر های دیگه ماشین تو خیابون نیست بگیری اگرم باشه ماشین شخصیه و مسافر کش نیستن هر دختریم که اون ساعت ببینن فکر میکنن یا اون کاره س یا فراریه که اون ساعت تو خیابون تک و تنها قدم میزنه و ماشین غریبع سوار میشه

منم مادرشوهرم دوران نامزدیم هیچی بهم ندادهمه پولا رو جمع کرد باهاش طلا خرید شب عروسیم بهم بدهبعد به ...

قبل ازدواج این مشکلات خیلی زیاده