2777
2789
عنوان

از دیشب تا الان ناراحتم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 52 پست
عزیزم واقعا مگه چقدر کار سختیه خودت بری خونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ساعت ۱شب بود، من تو روستا زندگی میکنم، خیلی بلد نیستم، فقط اسنپ میگیرم که گوشیم خاموش بود

همه چی باگفتگوحل میشه به جزبیدارشدن سرصبح😜😜😜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقا از سر شب تا الان تو مغزم داره چراها میچرخهچرا شب عروسی خواهرشوهرم همسرم من و که پا به ماه بودم ...

واقعا خیلی سخته، اصلا فراموش کردنش سختتره

تنها فقط با اسنپ میرم... واقعیتش تنهایی ماشین نگرفتم هنوز

دیگه گدشت خودتو اذیت نکن..

همسرت هم که بنده خدا دنبالت میگشته..

تو اون شلوغی پیش میاد دیگه که همو گم کنید..

یا میگی چرا برنگشته نگاه کنه.. واقعا وقتی بچه رو کول آدم باشه سخته فقط میتونی مستقیم نگاه کنی و بری...

فدای سرت...

مهم اینه بالاخره به سلامتی رسیدین خونه... 

خب خاموش رو میشه روشن کردیه شب که آروم شدی با شوهرت آرام و دوستانه در مورد ناراحتیت صحبت کن و سوالات ...

روشن کنی تا بوق بخوره خاموش میشه دوباره

جا نبود سوارت کنن؟

جا بود ، بهم گفتن به خاله قول دادیم اون و سوار کنیم . برادرشوهرمم بود ( مجرده ) شدن چهار نفر 

من و جاریم بودیم خونشون 

کدوممون و سوار میکردن ؟؟؟ ترجیح دادن هیچ کدوممون و سوار نکنن و ما دو نفر به همراه دختر چهارسالم با اسنپ بریم تالار 

من زیاد از اون ها ناراحت نشدم واقعیت

از همسرم ناراحت شدم خیلی

از این موضوع چهارسال میگذره ولی از ذهنم نمیره 

من خودم ماشین دارم ، راننده ام 

یعنی کار خودم و پیش میبرم 

دکتر 

بازار 

مهمونی

یکجا ماشین نداشتم اونم اینطور شد